Бруківка Колор-мікс з'явилася на ринку порівняно недавно, але завдяки своїм естетичним властивостям та близьким до натурального, забарвленням відразу стала популярною серед споживачів. Її відрізняє стійке багатобарвне фарбування, яке створюється за допомогою спеціальної технології перемішування кольорових пігментів. Новітні методи виробництва дозволяють відтворити незвичайне забарвлення. За допомогою фарбувальних пігментів можна імітувати поверхню граніту, базальту, цегли, мармуру, пісковика та інших природних матеріалів. При її виробництві кожен блок забарвлюється особливим чином і в результаті виходить оригінальне багатобарвне поєднання, що робить бруківку максимально схожою на натуральний камінь.

Бруківка за технологією Колор-мікс створюється за допомогою спеціального обладнання, в якому знаходяться дві ємності з бетоном. В одній посудині знаходиться суміш бетону без барвників, а в іншому - з фарбувальними пігментами. Форма для плитки поступово заповнюється сумішшю, що надходить одночасно з двох ємностей. При цьому бетон постійно обробляється пресом, ущільнюючим кожен його шар. Додаючи одночасно кілька кольорів в бетон, можна домогтися незвичайних колірних поєднань. В результаті виходить виріб з плавними переходами відтінків різної насиченості: хакі, смарагдовий, оливковий, графітовий, гранатовий, бурштиновий, бордо.

Компанія КраснеБрук реалізує красиву бруківку Колор-мікс з комбінацією різних відтінків https://krasnebruk.com.ua/product/domino/, що здатна перетворити прибудинкову територію, роблячи її схожою на подвір’я аристократичного родового маєтку.

Застосування бруківки серії Колор-мікс

Завдяки новим тенденціям в мистецтві ландшафтного дизайну попит на моделі незвичайного забарвлення помітно підвищився. Однотонний тротуар з химерним орнаментом не завжди задовольняє вишуканий смак власників заміських ділянок, дизайнерів і архітекторів міських вулиць і майданчиків. Завдяки різноманітності кольорів виготовляють покриття та мощення з оригінальними колірними поєднаннями й відтінками.

В КраснеБрук є відмінне рішення для благоустрою територій, щоб допоможе підкреслити задум та зробити її дизайн особливим. За допомогою забарвлення Колор-мікс Ви зможете передати та підкреслити архітектурний стиль основних будівель і ландшафтний дизайн. Воно доречне при благоустрої дитячих майданчиків, тротуарів, паркових доріжок, територій біля приватних будинків, зон біля салонів краси, торгових центрів. Різноманіття кольорів дозволяє виконати мощення, яке доповнить розкішний зовнішній вигляд і підвищить респектабельність комерційної нерухомості, банків, ресторанів, розважальних закладів.

З покриттям https://krasnebruk.com.ua/product/wave/ Ваша присадибна ділянка заграє новими барвами. Це ідеальне рішення для тих, хто не хоче використовувати елементи, кожен з яких має різний колір, а лише витончено підкреслити особливість та стиль ділянки або доріжки на алеї!