Якщо вам необхідно орендувати інструмент, ви можете звернутися в про прокатну компанію, що пропонує інструменти, будівельну техніку та обладнання. Доступна оренда інструментів, що пропонує Львів, забезпечується компанією RentNow. З нею оренда інструменту у Львові буде максимально вигідна.

Сервіс RentNow

Завдяки йому, ви можете орендувати інструмент на добу і більше вiд рiзних орендодавцiв. В асортименті є шуруповерти та дрилі, відбійні молотки та шліфувальні машинки, електроножиці, пили, болгарки, бензопили та багато іншого.

Серед обладнання, призначеного для ремонту та будівництва слід відмітити наявність підйомників, кранів, ліс та веж-турів , генераторів, бетономішалок тощо.

Переваги оренди через RentNow:

  • широкий асортимент обладнання та б/у інструменту;
  • підтримка – досвідчені консультанти прийдуть на допомогу у виборі;
  • доступна вартість оренди;
  • юридичний супровід – кожний орендодавець ретельно перевіряється і забезпечується з ним безпосередній зв'язок;
  • якість – всі інструменти та обладнання, що пропонуються напрокат у Львові або зовсім нові, або мають відмінний стан.

Розглянемо деякі варіанти

Оренда бензопили

Бензопила - невеликий портативний пристрій, який використовується як в промислових масштабах, так і для індивідуального використання. Вона працюватиме в саду, в лісовій промисловості... Може виконуватися робота з різноманітними виробами з дерева. Це універсальний пристрій. Вибір бензопили буде залежати від її використання і джерела живлення. І якщо вам знадобиться оренда бензопили, в пропозиції RentNow ви знайдете бензинові та електричні моделі.

Пристрій поставляється в трьох різних типах:

  • з двигуном внутрішнього згоряння;
  • електричний;
  • акумуляторний.

Оренда генератора

Нерідко в процесі проведення робіт з будівництва та ремонту можна зіткнутися з труднощами, зумовленими проблемами в подачі електричної енергії. У такому випадку важливо передбачити наявність альтернативного джерела живлення, який дозволить не зупиняти роботи. У цьому може допомогти генератор, який акумулює в собі електрику і вивільняє його при підключенні до нього обладнання. Генератори можуть працювати на дизельному і бензиновому паливі. Щоб заощадити бюджет можна скористатися такою послугою, як оренда генератора, що є безпрограшним варіантом для тих, хто не має наміру довготривало користуватися спеціальним будівельним обладнанням.