У сучасній економіці постійно зростають вимоги до продуктивності праці і засобів, які забезпечують її безпеку. Важливу роль у виконанні цих вимог відіграє постачання персоналу різними видами спеціального одягу і, звичайно, взуття. Особливо це необхідно в тих областях діяльності, в яких працівники мають справу з небезпечними умовами праці, шкідливими хімічними реагентами, підвищеними фізичними навантаженнями. Широкий вибір таких товарів пропонує популярний інтернет-магазин спецодягу у Львові «Профіль Сервіс».

Асортимент «Профіль Сервіс»

Підприємство пропонує широкий спектр робочого одягу як для індивідуального використання, так і для постачання ним масштабних колективів. Продаж товару в магазині проводиться і оптовими партіями, і в роздріб. Асортимент магазину включає не тільки спецодяг, а й безліч інших товарів:

  • алюмінієві труби, куточки, швелери, смуги, накладки на пороги, сходи та ін.;
  • латунні профілі – овальні, кутові, поріжки та ін.;
  • профілі для плитки;
  • підкладки під ламінат з різних матеріалів, в рулонах і листові;
  • двері - гармошки;
  • підлогові плінтуси;
  • фурнітуру;
  • піддони і ванни з акрилу та ін .

Всі перераховані товари вироблені на вітчизняних підприємствах і найкращим чином зарекомендували себе польських заводах. Каталог компанії, в міру появи на профільному ринку новинок, постійно поповнюється. Різноманітність товарних позицій дозволяє всім фірмам, що спеціалізуються на виготовленні різноманітної продукції, будівництві і ремонті, в одному місці закупити все необхідне для забезпечення виробничого процесу.

Про компанію

«Профіль Сервіс» працює на вітчизняному ринку вже понад десятиліття, заслуживши за цей час дуже позитивну репутацію. Якість пропонованих підприємством товарів ніколи не викликає рекламацій і навіть негативних відгуків. Ціни, виставлени компанією, мають цілком розумні величини, дозволяючи здійснювати в магазині покупки і приватним особам, і організаціям малого бізнесу, не кажучи вже про великих корпоративних клієнтів. Замовлення клієнтам вручаються в руки протягом всього 1-го, максимум 2-х днів.