Створити серйозну й ділову атмосферу робочого кабінету не складно, якщо підібрати стильні функціональні меблі. Столи, крісла, стільці, тумби, шафи, і таке інше - все це можна замовити в одному стилі, як гарнітур, попередньо обговоривши деталі з професійним дизайнером. Компанія-виробник меблі Новий стиль пропонує ознайомитися з пропозиціями у фірмовому онлайн-магазині.

Уже понад два десятиліття дана фірма успішно лідирує на ринку вітчизняного меблевого виробництва. Брендові меблі користуються вельми великою популярністю не тільки в країнах СНД, але по всій Європі. Основним напрямком виробництва є офісні стільці та крісла. В електронному ж каталозі представлені меблі для дому, ресторанів, кафе, шкільних класів, кабінетів, й так далі. Зовсім не обов'язково купувати готовий гарнітур, в якому можуть виявитися зайві частини. У магазині можна зібрати власний комплект лише необхідних модулів або комплектуючих виробів.

Оформити заявку є можливість через віртуальний кошик для покупок або ж зв'язавшись з менеджером по телефону. Контактна інформація розміщена у відповідному розділі сайту. Доставка здійснюється за допомогою «Нової пошти» або «Міст Експрес» по всій Україні.