Одним з найбільш затребуваних напрямків медицини є стоматологія. Сучасні фахівці можуть вирішити, практично, будь-які проблеми в ротовій порожнині. Кожен бажаючий може позбутися комплексів, які роками супроводжували його і не давали насолоджуватися кожним днем свого життя. Якісний імплант зуба ціна Львів якого залежить від багатьох критеріїв, допоможе відновити зубний ряд, якщо інші методики не допомагають. Стоматологічна клініка «сімметрік» пропонує великий каталог послуг по відновленню краси і презентабельності вашої зовнішності, а також допоможе зберегти здорові зуби на довгі роки.

Одноетапний етап впровадження імпланта

Клініка пропонує інноваційні методики по встановленню імплантів, які ефективно впроваджуються в усьому світі. Це одноетапний спосіб імплантації, який проводиться в мінімально короткий період часу і дозволяє швидше відновити відсутні зубні одиниці. Одноетапний процес включає в себе хірургічне видалення хворого зуба або кореня, витяг будь-яких новоутворень і кіст, установку імпланта і зняття відбитка для подальшого виготовлення протеза.

Переваги інноваційної методики

Головною перевагою такого підходу є мінімальний курс лікування, який триває не більше десяти днів, а також не більше трьох відвідувань стоматологічного кабінету. Уже через два-три дні після установки імпланта можна приміряти основу зубного протеза, а через тиждень вже повністю встановити всю функціональну конструкцію. Фахівці клініки використовують тільки перевірені імпланти нового покоління, створені за допомогою інноваційних досягнень і новітнього прогресивного обладнання.

Бездоганний сервіс і точна діагностика

Важливо відзначити, що перед будь-яким медичним втручанням рекомендується провести ретельну діагностику ротової порожнини. Стоматологічна клініка «Сімметрік» забезпечує об'єктивний і повний збір інформації про стан кожного зуба і всієї порожнини, точно визначаючи функціональні можливості зубочелюстного апарату і його недоліки, а також рекомендуючи способи усунення всіх виявлених проблем. На підставі отриманих даних, досвідчений фахівець розробить найоптимальніший і дієвий спосіб для отримання якісного лікування і подальшої реабілітації пацієнта.