Сучасна будівельна та сільськогосподарська техніка значно відрізняється від тієї, яка активно використовувалася ще при радянській владі, але через відсутність платоспроможності ряду компаній вони все ще тримають у своїх фондах застарілі трактори та агрегати, витрачаючи багато часу, грошей і сил на підтримку їх працездатності. Виправити такий стан речей можна одним способом - купити професійну сучасну техніку, що забезпечує оперативність робіт і їх високу якість. Якщо ви хочете купити трактор Львів пропонує зробити це у компанії "Вест".

Україна – це сільськогосподарська країна

Більшість фермерів є дрібними, мають невелику площу землі. Вони не можуть дозволити великий тракторний парк і його витрати. Таким чином, вони залежать від ручної праці для сільськогосподарських робіт. А концепція мото-трактора введена в допомогу фермерському братству. Тому рішення купити мінітрактор є відмінним.

Особливо актуальна ця тема серед компаній, що займаються будівництвом доріг

Вам необхідний трактор? Компанія «Вест» у Львові зможе надати всю необхідну техніку, що відповідає сучасним вимогам високих стандартів і допомагає реалізувати абсолютно будь-які будівельні проекти.

Купуючи новий тарктор, ви отримуєте такі переваги:

високу швидкість виконання робіт – сучасні трактори більш маневрені, легкі в управлінні, працюють абсолютно з будь-якими видами покриття, що знижує потребу в оренді ряду інших спецтехніческіх засобів;

високу якість робіт – машини нового покоління працюють в абсолютно будь-яких умовах, не має значення, чи потрібно вам утрамбувати грунт або ж зайняти техніку в будівництві сучасних доріг. Завдяки сучасним інженерський рішенням, трактор стає на будівельному майданчику чи полі універсальним технічним засобом.

Роботу в будь-який час доби – наявність спеціальних технічних засобів забезпечує можливість роботи і в нічний час.

Переваги міні-тракторів

Компактність. Габаритні розміри тракторів, такі як колісна база, висота, вага, радіус повороту, підходять для більшості культур. Або вони можуть бути налаштовані відповідно до вимог кожного фермера.

Короткий радіус повороту. Завдяки компактним розмірам і конструкції невеликий трактор володіє коротким радіусом повороту, що дозволяє йому легко переміщатися без шкоди для врожаю. Це дуже корисно для овочівництва.