Власники транспортних засобів знають, як важливий якісний і надійний акумулятор для того щоб ваш транспорт ніколи не підводив і заводився при будь-якій погоді. Оригінальні акумулятори Львів можна вибрати і замовити на офіційному ресурсі онлайн-магазину. У великому каталозі пропонуються зарядні пристрої для самих різних видів транспорту. Це можуть бути вантажні та легкові автомобілі різних світових виробників, які відрізняються не тільки дизайном, але і габаритами, а також потужністю.

Користуємося онлайн-заявкою

Перевагою магазину є такі критерії, як професійна установка акумулятора, обов'язковий гарантійний період експлуатації, можливість самовивозу і приємна бонусна програма. Для оптимізації замовлення потрібно скористатися онлайн-заявкою або зв'язатися з менеджером, щоб обговорити більш детальні питання.

Коли потрібно купувати новий зарядний пристрій

Важливо знати, які ознаки необхідно враховувати, щоб замовляти нову акумуляторну батарею:

  • -з'явилися сліди електроліту;
  • -батарея починає перегріватися;
  • -акумулятор придбав неприродні форми і роздувся;
  • -робота батареї стала невпевненою навіть в літній період часу;
  • -батарея перестала заряджатися;
  • -клемми акумулятора вкрилися соляним розчином;
  • -батарея після підзарядки втрачає половину заряду;
  • -включені фари швидко розряджають акумулятор.

Компанія надає послугу по професійній установці зарядного пристрою. Варто зробити покупку в інтернет-магазині, щоб майстер відразу ж встановив новий пристрій на ваш автомобіль. Досвідчений фахівець все зробить правильно і коректно,він не проллє електроліт і не допустить змикання клем.

Бездоганний сервіс

При виборі і замовленні батареї слід враховувати такі критерії, як: модель вашого автомобіля і його марка, а також рік випуску транспортного засобу, тип кузова і об'єм двигуна. Доступний і зрозумілий пошуковий фільтр видасть всі підходящі варіанти пристроїв, відсортує тільки ті моделі, які відповідають заявленим параметрам Компанія гарантує високу якість своєї продукції, обов'язкову адресну доставку, доступність сервісу в будь-який час доби, прийнятну цінову політику організації торгівлі і надійність придбаного обладнання.