Львів – місто, яке постійно в русі і завжди святкує. Регулярно відбуваються якість фестивалі, або весільні церемонії в найкрасивіших куточках міста. Це дуже романтичний регіон України, тому молоді пари, які навіть не проживають у Львові, з задоволенням проводять тут весілля. Крім того, професійні ведучі на весілля зможуть провести церемонію як найкраще. Але окрім весілля у Місті Лева буде чим зайнятись.

Куди піти молодятам – Lviv Ice Cream Festival

Одним із найбільш очікуваних свят – фестиваль морозива. Святкування заплановане на 21 та 22 липня біля Ратуші, увнутрішньому дворику.Розпочнеться дійство, на якому всі охочі зможуть скуштувати найнеймовірніші смаки морозива,о 12.00. Особливо приємно, що вхід буде безкоштовним, тому запастись потрібно лише грошима на смаколики, яких обіцяють дуже багато.

Відвідувачі зможуть спробувати морозиво, як від локальних виробників, так і від відомих брендів. Це дасть змогу зрозуміти, що найбільше до смаку. Можливо якщо щось сподобається, зможете різнобарвити цим смаком своє свято. Особливо це стосується дитячих святкувань, де солодкий стіл – головна запорука прекрасного настрою малечі. А на фестивалі здійсняться мрії ласунів – з’їсти стільки солодощів, скільки буде змога.

Для дітей таке свято буде мрією. Навіть дорослі з задоволенням навідаються до солодкої країни. До речі, для діток облаштують ігрові зони, де малеча зможе розважатись з найкращими аніматорами, а також кататись на атракціонах. Також буде багато цікавих майстер-класів і конкурсів.Стати учасниками може кожен відвідувач, достатньо лише виказати зацікавленість.

Прийти на фестиваль можна два дні – він триватиме з 21 по 22 липня. Розваги закриватимуться о 22.00. Якщо потрібно весело провести літні дні в компанії дітей – це найкраще місце, куди можна завітати. Що стосується молодят, які одружуються під-час фестивалю і прийдуть на нього, вони можуть навіть розраховувати на безкоштовну порцію морозива, в якості привітання. Крім того, тут буде прекрасна фотозона, де можна зробити декілька світлин на згадку.

Весільна церемонія у Львові

Львів – це місто романтики, тому не дивно, що молоді пари організовують найважливіше свято у своєму житті саме тут. Молодята можуть обрати декілька стилів, в яких буде проведено їх весілля:

  1. Класична весільна церемонія. На святі такого типу буде безліч європейськихсучасних тенденцій. Все це буде гармонійно поєднано, тому задоволеними залишаться як молодята, так і їх батьки. Урочистий вихід наречених, пишне застілля, безліч конкурсів і розваг, щоб гості і молода пара прекрасно провели час.
  2. Романтичне весілля. На такому типі свята залишаються всі елементи класичного весілля, але акцент робиться саме на романтичних почуттях пари. Наприклад, можливо показати слайди з пам’ятними фотографіями молодят, більше конкурсів на знання звичок і інтересів один одного. Таке свято також буде веселим, але наречені тут дійсно головні герої, а не прості глядачі.
  3. Традиційне українське весілля. Молоді люди все частіше повертаються до автентичних звичаїв і традицій, а на такому масштабному святкуванні, як весілля, вони будуть більш ніж бажаними. Безліч обрядів і цікавих конкурсів розворушать гостей. Традиційні весілля обирають не так часто, тому свято буде оригінальним.

Також можливо провести змішані церемонії або виконати стилізоване свято. З особливостями таких святкувань можна ознайомитись на сайті https://pikan.com.ua/.