Завдяки інноваційним технологіям, металопластикові вікна стали одним з найпопулярніших матеріалом для ремонту приміщень. Такі вікна відрізняються не тільки простотою монтажу і експлуатації, а й довговічністю, зносостійкістю, гарантованим збереженням тепла і якісної шумоізоляцією. Металопластикові вікна надійно захищають приміщення від бруду, пилу, проникнення вітру і вуличного шуму. Не залежно від погоди, вікна з металопластику завжди забезпечать тепло і комфортний клімат у вашому домі.

Етапи створення металопластикового вікна

Виготовлення металопластикових вікон починається з нарізки відповідного профілю і зняття всіх шорсткостей, а також армування і свердління отворів. Потім фрезеруються пази для фурнітури і сварюются профілі за допомогою спеціального зварювального пристрою. Встановлюється цілісний ущільнювач і навішується необхідна фурнітура. Після нарізки штапиків і установки склопакета в систему профілю, віконний блок регулюється на спеціальному стенді. Остаточне регулювання і підтягування віконної фурнітури відбувається на місці установки віконного блоку, після його монтажу.

Робимо попередній розрахунок вікна

Для зручності користувачів, рекомендується використовувати онлайн-лічильник. Досить вказати габаритні розміри вікна, його тип, колір, ім'я замовника і контактний номер телефону, щоб отримати попередній розрахунок вартості робіт. Перевагою віконного супермаркету є такі критерії, як прозорість роботи і гарантована надійність, а також складання обов'язкового письмового договору. Заявка оперативно обробляється і виконується в мінімально короткий період, починаючи від семи днів до трьох тижнів.

Критерії вибору віконних блоків з пластику

Важливо відзначити, що організація використовує якісну і перевірену фурнітуру від європейських виробників, яка відповідає всім міжнародним стандартам. Замовляючи вікна з пластику потрібно враховувати, той факт, що товщина профілю безпосередньо залежить від загальної площі скляної поверхні. На верхніх поверхах потрібно враховувати вплив сильних поривів вітру, які також можуть істотно деформувати тонкий профіль віконного блоку. У таких випадках рекомендується використовувати металевий профіль з оцинкованої сталі.