Подорожувати приємно в будь-який час року. Особливо, якщо вдалося підібрати недорогий тур з хорошими умовами сервісу. Туристична компанія Piligrim працює в даній сфері майже двадцять років і має власну клієнтську базу постійних замовників. Тут завжди можна знайти вигідні гарячі тури в різні країни світу. Туреччина і Єгипет, Грузія і Греція, Албанія і Чехія, Китай та Іспанія - ось деякі країни, куди завжди можна знайте підходящу гарячу путівку, з привабливою пропозицією.

Для зручності користувачів сайту, агентство пропонує каталог щоденних пропозицій. Досить скористатися пошуковим фільтром і вказати країну, регіон для відпочинку, наявність зірок у готелі, скільки ночей планується відпочивати, вид харчування і пункт відправлення. Крім того, можна підбирати тури по таким напрямкам, як пакетні або екскурсійні тури, пошуки квитків за чартером або останні бронювання. Кожен потенційний клієнт підбирає вид відпочинку за власними критеріями і пріоритетам, а також в залежності від фінансової можливості.

Для тих, хто хоче істотно заощадити і «сидить на валізах», пропонується вибрати вигідний «гарячий тур в останню хвилину». Наприклад, на шість ночей у четирехзірковому готелі Туреччини можна витратити двісті шістдесят євро з перельотом, якщо ви готові вилетіти в найближчі дні. Варто зазначити, що даний тур передбачає харчування «все включено» і проживання в двомісному номері південно-західного турецького курорту Аланья. Це один з популярних курортів Туреччини, який розташований біля підніжжя Таврських гір.

Влітку вигідно планувати новорічні та різдвяні свята. В серпні місяці знижки на святкові тури доходять до до п'ятидесяти відсотків. Можна вибрати кращі пропозиції і провести незабутні різдвяні дні на теплому морському узбережжі.

Більш докладно, про всі доступні варіанти, ціни та умови оплати гарячих турів, можна дізнатися на інтернет-ресурсі piligrim.ua.