Освітлювальні прилади є найважливішою складовою для організації затишку та спокою, а також комфорту у кожному приміщенні, використовуючи яке, можливо вигідно підкреслити найкращі та привабливішісторони і використовувати кожен метр з максимальною користю. Магазин освітлювальної апаратури "Лінія Світла" пропонує до реалізації численні види домашнього обладнання, що відрізняється привабливістю, багатофункціональністю, довговічністю і високою надійністю. Більшість видів продукції мають вигідну здатність - економити електричну енергію.

Люстри для віталень і настільні лампи для дитячої та спальної кімнати, торшери і спеціальні світильники для службових приміщень, оригінальні світильники химерної форми - для естетів, а також вуличні економні лампи - це лише маленька часточка того асортименту, який пропонується на інтернет-порталі www.linija-svitla.ua. Магазин «Лінія світла» часто оголошує різні акції та бонусні програмиї. Наприклад, на німецький бренд TRIO пропонується сезонна знижка, яка дорівнює до п'ятидесяти відсотків.

В розділі «Новинки» розміщується інформація про оригінальні торшери, що створюють особливу атмосферу у кожному приміщенні, для чого б вони не призначалися: спальній кімнаті, дитячої, вітальні, в кабінеті або власній бібліотеці. Такі прилади, як настільні лампи, торшери, бра і настінні світильники використовуються, як точкові світильники, що дають можливість зонувати індивідуальний простір кожного члена родиниї. Розділ «Ексклюзив» порадує вишуканістю і бездоганною елегантністю презентабельних люстр і світильників на стелю.На сайтіонлайн-магазину існує спеціальна рубрика з переліком тих товарів, які підлягають розпродажу, скориставшись якою, можливо вигідно заощадити власні кошти