Введення будь-якого житлового або виробничого об'єкта в експлуатацію неможливе без проведення комплексного оснащення об'єкта електротехнічним обладнанням. На інтернет-порталі https://www.enext.ua/ можна детально ознайомитися з послугами, які надає компанія E. NEXT-Україна, що спеціалізується на наданні комплексних електромонтажних рішень. Підприємство постачає світлотехнічні вироби, а також кабельну та провідникову продукцію. У каталозі компанії можна підібрати модульне, комутаційне і силове устаткування різних виробників та модифікацій, а також комплектуючі для монтажу електричного обігріву, для прокладки кабелю, перетворювачі частоти та додаткові складові у вигляді силових роз'ємів і подовжувачів.

Особливості та переваги однофазних лічильників

Компанія постійно урізноманітнює асортимент каталогу новими видами продукції і поповнює інноваційними товарами. Пропонуються багатофункціональні однофазні лічильники електричної енергії, які оснащені функцією контролю одержуваної напруги. Обладнання такого класу дає можливість захиститися від несподіваних перепадів напруги та перевантаження струму. Основними перевагами нового приладу є доступний і простий монтаж, широкий діапазон регулювання не лише струму, але і напруги, а також пауза при включенні, якщо лічильник спрацьовує.

Різноманітність каталогу

Потенційні клієнти завжди знаходяться в пріоритеті у компанії. Для них розширюється асортимент. Відкрито новий напрям для власників електромобілів. З'явилися в продажу зарядні станції для нового екологічного виду транспорту. У каталозі пропонуються станції для зарядки електромобілів постійного і змінного струму. Крім того, тут завжди можна придбати необхідні запасні деталі та комплектуючі вузли, а також інші можливі аксесуари.

Зарядні станції для електромобілів та їх застосування

Завдяки великому асортименту зарядних станцій, можна підібрати обладнання для приватного або багатоквартирного будинку, для парковки і для установки на шосе, для готелів, кафе і муніципальних установ, а також для автомобільних парків та в місцях роздрібної торгівлі. Устаткування відрізняється високою та гарантованою якістю, прийнятною ціновою політикою, відповідністю всім необхідним сертифікаційним стандартам, прийнятим в Україні та Європі, а також великим асортиментом продукції.