Сеты - Суши Кото – суши бар, как нельзя лучше отвечающий темпам современной  жизни

Японська кухня для сучасної людини стала реальністю. Важко перерахувати кількість закладів, які пропонують суші та роли у великих і малих містах країни. Серед ресторанів є чудові, а є й ті, які не можуть гарантувати відмінну якість сервісу. Їх не дуже багато, але іноді можна натрапити на таке. Щоб цього не трапилося, а суші Чернівці були завжди смачними та якісними, варто розуміти, де їх краще замовляти.

Суші Мастер

Чудовий ресторан, де можна спробувати відмінні традиційні роли та деякі інші страви. Заклад мережі працює на доставку, тобто кур’єри залюбки привезуть пакет з їжею за адресою замовника. У пакеті можуть бути не тільки роли, а й інші страви за східними рецептами. Особливою увагою користуються супи та салати, а також страви ВОК.

Переваги закладу – це те, що робить його досить відомим не тільки у Чернівцях, а й по всій країні:

  1. Вибір страв у меню – він великий та дає можливість замовити не тільки невеличкий обід, а й справжній святковий стіл. Різноманіття дуже подобається всім, хто любить експериментувати. До замовлення можна додати також десерти та напої. Звертайте увагу на напої власного приготування, вони дуже смачні.
  2. Ціни – чудові ціни, завдяки яким можна дозволити собі більше смачненького. Особливо вражають акційні пропозиції, більшість яких стосується сетів. Вони регулярно оновлюються, сети змінюються, але кожен раз клієнти отримують чудову нагоду заощадити при замовленні окремих наборів.
  3. Доставка – швидкі кур’єри закладу за годину привезуть пакунок з замовленням. Це можливо завдяки розташуванню закладів у різних районах міста. Замовлення передають туди, де ближче до клієнта. Отже, за годину працівники встигають приготувати свіжі роли, передати їх кур’єру, який своєчасно доставить за адресою.

Після переліку таких переваг вже не залишається питань, чому потрібно звертатися саме у цей заклад.

Суши Wok

Чудовий заклад, який також працює у декількох містах країни. Репутацію він має відмінну, бо пропонує роли за гарними рецептами з чудовим смаком. Продукти використовують свіжі.

У меню є вибір страв, серед яких багато пропозицій з ВОКу. Чудові салати, супи та десерти доповнюють обід або смачну вечерю. У закладі можна провести час або замовити доставку за адресою. Кур'єри ресторану досить швидкі, тому чекати замовлення зовсім недовго. Але якщо є час та можливість, надійніше отримати страви у ресторані, обравши послугу самовивозу.

Цунамі суші

Ресторан досить відомий серед місцевих жителів. Але й гості міста залюбки відвідують його, коли хочуть справжніх смачних ролів. Заклад розташований поряд з центральною частиною міста, тому відвідувачі у нього завжди є. Його переваги – непоганий вибір страв у меню, завжди свіжі інгредієнти та чудові рецепти, які дозволяють отримувати гарний смак.

Також у закладі є кур'єри, які привозять замовлення на адресу клієнта. Можна замовити самовивіз.