Будівництво будинку - завдання не просте, а для багатьох навіть дуже складне, «із зірочкою». Одним з важливих етапів процесу, після закладки фундаменту й зведення стін, є вибір матеріалів для даху. Основні вимоги, що пред'являються до покриття - міцність, практичність, довговічність, естетичність.

ТОВ " Дах Центр Івано-Франківськ", Інтернет-магазин покрівельних, утеплюючіх та фасадних матеріалів, пропонує ознайомитися з асортиментом продукції даного розряду. На віртуальній вітрині виставлені товари, серед яких є сучасні покрівельні матеріали. Це різновиди черепиці: керамічна, металочерепиця, інші.

Щоб не помилитися з вибором, варто уважно розглянути і вивчити основні параметри, характеристики та властивості цих видів.

Металочерепиця - вже давно завоювала серця споживачів, міцно закріпившись на передових позиціях в рейтингах матеріалів для даху будинку. У неї досить значний список переваг:

  • тривалий експлуатаційний термін;
  • висока міцність щодо механічних пошкоджень;
  • стійкість до вологи;
  • велика зносостійкість;
  • забезпечує надійний захист від ультрафіолету;
  • досить легкий матеріал.

Найчастіше вибирають саме металочерепицю для покриття великих площ та незвичайних дахових конфігурацій, наприклад, мансард.

Керамічний вид черепиці застосовується вже більше сотні років. Він теж має вагомі переваги. Надійність, міцність, довговічність, стійкість щодо води та ультрафіолету. Правда керамочерепіца не може похвалитися малою вагою.

Також чималим попитом користуються такі види покриття дахів, як бітумна, цементно-піщана черепиця іта шифер. Останній вид при високих позитивних показниках стійкості щодо вогню, вологи, механічних пошкоджень, все ж таки володіє одним значним мінусом. Краї листів починають з часом кришитися, а в місцях, куди не потрапляють сонячні промені з'являється лишайник.

Зробити замовлення на сайті «ДАХ ЦЕНТР» можна, зв'язавшись по телефону з представниками онлайн-магазину. Контактна інформація, включаючи адресу електронної пошти, розміщена у відповідному розділі сайту.