Дистанційне навчання зараз особливо актуально: кожен може перекваліфікуватися або вдосконалюватися в улюбленій справі, не виходячи з дому. Один з варіантів віддаленого курсу - давно відомі курси онлайн «Ешко», які вже кілька десятиліть пропонуються жителям нашої країни. Велика кількість напрямків, професійні викладачі та зручна система навчання - ось чому курси «Ешко» продовжують лідувати, незважаючи на велику кількість доступних матеріалів в інтернеті.

Навчання на курсах «Ешко» проходить комбіновано - частина уроків подається у вигляді друкованих віртуальних або «живих» матеріалів, також проводяться вебінари та семінари, зустрічі з викладачами, демонстрації. До кожного клієнта прикріплюється власний особистий наставник, якому можна дзвонити для уточнення незрозумілих питань. Курси компанії відрізняються легкою подачею і упором на практику: наприклад, для навчання дизайнерів інтер'єру будуть переважно використовуватися готові креслення і плани, наочні фотографії готових приміщень. Так вловити принцип куди простіше, ніж при нескінченному зубрінню теорії. Курси «Ешко» не просто дають студенту диплом, вони необхідні для придбання реальних знань, які потім можна використовувати для заробітку або підвищення якості життя.

Найпопулярніші курси «Ешко» - навчання англійській мові. З іноземним у людей виникає найбільше проблем, оскільки сприйняття матеріалу залежить не тільки від подачі, але і від контакту з викладачем, групою. У «Ешко» матеріали подаються для самостійного вивчення, при цьому вони просуваються від простого до складного: навіть людина, яка ніколи не вчила англійську, зможе вийти на гідний рівень. Щоб зрозуміти, чи підходить людині школа «Ешко», досить скачати перший пробний урок абсолютно безкоштовно - така можливість є на кожному курсі. «Ешко» обов'язково варто спробувати - знання не виходять з моди!