Автовиробники щорічно оновлюють моделі або створюють новинки транспортних засобів з новим дизайном і технічними характеристиками. Перші фотографії з закритих тестів або міської обкатки до релізу завжди проходять в спеціалізованому камуфляжі, який не дозволяє оцінити дизайн і використані елементи на корпусі. Практично відразу знайти фотографії новинок авто в кращій якості допоможуть великі авто форуми та профільні сайти.

Знайти фото новинок авто допоможе портал «MOTORCAR» . На сайті постійно публікуються новини авто світу і фотографії авто. Зручне меню зі стандартними розділами допоможе швидко перейти до цільової інформації і відразу приступити до вивчення. Окремий розділ з новинами і офіційними тест-драйвами прискорить процес вивчення доступних новинок.

В окремому розділі «Фото» доступні фотографії останніх новинок. Всі фото розділені по марці і відображаються на сторінці у вигляді стандартизованої плитки. Головна фотографія і повна назва допоможуть швидко знайти необхідне авто і переглянути галерею фотографій.

Підбираючи авто форум або сайт з автомобільною тематикою, необхідно орієнтуватися на ресурси з багаторічною історією. Це дозволить отримати надійне джерело з постійним оновленням і доповненням необхідної інформації.