Вже багато людей зрозуміло, що теплові насоси - найкращий вибір на сьогоднішній день на ринку, який допоможе жити в теплому та затишному будинку. Якщо серед них і ви, то це дуже великий крок, оскільки деякі переплачують або намагаючись заощадити гроші, застосовуючи твердопаливні котли. Та недостатньо просто вирішити, що насос - найкращий вибір. Слід вирішити - який, бо пропозиція досить широка. А придбати тепловий насос у Львові ви можете за посиланням - https://noviterm.com.ua/uk/.

Тепловий насос повітря-вода

Повітряно-водяні теплові насоси, мабуть, найбільш обговорювані на даний момент. Загалом, для найкращого вибору краще проконсультуватися з професіоналами, які надають детальну консультацію, а також роблять подальшу установку. Вони допоможуть вам вирішити, чи тепло-водяний насос повітря-вода насправді є найкращим вибором для вашого будинку.

Тепловий насос повітря-вода дозволяє насолоджуватися не тільки приємним теплом, але і гарячою водою. Отже, економія ще більша. Також добре, що обладнання обігріває будинок у прохолодну пору року, а коли на вулиці стає дуже спекотно, воно виконує роль кондиціонера, тому його функціональність дуже широка. Система працює у відповідності до температури на вулиці. В одному випадку система може працювати більше і тим самим гарантувати, що температура в будинку завжди буде теплішою, тоді як при потеплінні вона буде менш інтенсивною, і цього цілком достатньо для підтримки середньої температури.

Типи теплових насосів

Насос повітря-вода, який так цінується своєю функціональність, далеко не єдиний вибір. Для опалення будинку також часто вибирають інноваційне обладнання, яке працює за типом повітря-повітря. Як уже зазначалося, популярним вибором функціональних можливостей є система "повітря-вода". Також можливий варіант -  повітря-земля, що допомагає витягувати енергію з грунту.

Теплові насоси повітря-вода: переваги

Хоча існує не одна альтернатива, теплові насоси повітря-вода залишаються, мабуть, найпопулярнішими. Чому?

  • Звичайно, цінуються нюанси екології.
  • Обладнання допомагає економити до 70 - 80 відсотків енергії.
  • Чудово працює навіть при дуже низьких температурах.
  • Не тільки опалює будинок, але й готує гарячу воду.
  • Служить більше десяти років, тому це довгострокова покупка.
  • Встановлення відбувається швидко і легко, але все одно це потрібно залишити професіоналам.
  • Не потрібно шукати місце для зберігання палива.

Взимку - зігріває, а влітку - охолоджує.

Необхідно вирішити, яку радіаторну систему буде обрано. Чудовим вибором є тепла підлога, що економить простір. Ця система також найкраще підходить для нового будинку, оскільки він повинен мати особливо хорошу ізоляцію для якісної експлуатації. Звичайно, і старі будинки можна додатково утеплити, а потім інтегрувати систему. Нарешті, коли температура опускається нижче 30 градусів (погодьтеся, таких випадків майже не буває) - можливо, доведеться використовувати додаткову альтернативу для опалення будинку, тому їх потрібно поєднувати.