Жалюзі хоча і повільно, але з особливою впевненістю витісняють класичні фасони штор, гардин. Оформлення вікон за допомогою натягнутих ламелей, тканих або пластикових, безсумнівно володіє багатьма перевагами. Причому, купувати можна як готові вертикальні жалюзі, також замовляти за індивідуальними розмірами.

Переваги вертикальних моделей

Цей вид штор ідеальний варіант для додання інтер'єру приміщення строгості, акуратності, шику. Крім цього, значними «плюсами» вертикальних жалюзі є:

  • оригінальність дизайну (вони завжди гармонійно «вписуються» в будь-який інтер'єрний стиль, надаючи йому невеличкої родзинки);
  • повний колірний спектр (ламелі робляться з тканин, які можна пофарбувати в будь-який колірабо відтінок);
  • спрямованість та форма всієї системи візуально піднімає низьку стелю, ніби витягує вгору приміщення;
  • відкрита можливість вибору систем управління (збірка зліва, справа, до центру, поділ по середині);
  • вертикальні ламелі не збирають на себе пил, прибирання та чистка їм потрібна у вкрай рідкісних випадках (тканини, які застосовуються для виготовлення ламелей, обробляються спеціальними безпечними для здоров'я людини, засобами, з ціллю додання виробу антистатичних властивостей);
  • вертикальні жалюзі не вигоряють на сонці і мають найтриваліший строк служби;
  • ступінь освітленості кімнати регулюється за рахунок можливості повертати ламелі навколо своєї осі в будь-яку сторону (це дозволяє рівномірно розподілити природне світло по всьому приміщенню).

В цілому саме вертикальні жалюзі вважаються універсальними, а тому споживчий попит на них не згасає.

Де і як замовити?

Компанія РОЛЛО у Львові пропонує свої послуги з виготовлення та встановлення жалюзі різних форм та фасонів. А в фірмовому Інтернет-магазині є можливість купити готові вертикальні моделі.

Співробітники компанії беруться за будь-які обсяги і роботу будь-якої складності. Відправляється замовлена продукція по всій території України. Клієнт сам вибирає найбільш комфортний спосіб оплати з трьох запропонованих: готівкою, на розрахунковий рахунок або банківською картою.