Одним із важливих документів, завдяки якому можна отримати максимально достовірну інформацію стосовно будь-якої ділянки землі, являється витяг з державного земельного кадастру . Він потрібен у будь-яких випадках, що стосуються певної ділянки землі чи діях, що проводяться з нею. Це торкається оформлення спадщини, продажу, дарування, іпотеки, багатьох інших моментів.

Завдяки сучасним технологіям можливо отримати витяг у форматі онлайн. Фахівці компанії Альянс- Укрексперт допоможуть швидко та у найбільш зручний для клієнта спосіб оформити потрібні папери. Зв’язок для консультацій підтримується в телефонному режимі та завдяки електронній пошті.

Практично, з моменту подачі замовником необхідних для такої процедури особистих документів, витяг в електронному варіанті буде готовий уже впродовж доби. Максимум через 3 дні надається паперова версія, де є підпис державного реєстратора та печатка відповідної установи.

Ціна залежить, зазвичай, від часових меж. Якщо оформлення витягу потрібне термінове, то вона збільшується. Стандартна вартість послуги від 300 грн. Більш детальну інформацію можна отримати на офіційному сайті товариства Альянс-Укрексперт.