Сучасних споживачів, які бажають створити в своєму житлі затишок і комфорт, давно вже не задовільняють типові зразки меблів, які пропонує більшість нинішніх виробників.

Меблі на замовлення в сучасній Україні є все більш популярним способом придбання предметів меблювання і для помешкань, і робочих приміщень та будівель громадського користування. Саме таку можливість – замовлення якісних меблів власного виготовлення за невисокими розцінками – пропонує відвідувачам популярний львівський меблевий салон «Оскар».

Асортимент магазину

У каталозі компанії, що пропонується для вибору конкретних варіантів потенційним замовникам, знайдуться меблі, виконані практично в будь-якому з існуючих стилів:

  • класиці;
  • хай-тек;
  • модерн;
  • прованс та ін.

У списку моделей безліч видів предметів меблювання, які використовуються в наш час:

  • шафи-купе;
  • комоди;
  • серванти та ін.

Якість виробів, виготовлених на виробничому майданчику салону, можна охарактеризувати як виключно високе. Над створенням проектів кожного предмета меблювання працюють талановиті дизайнери і досвідчені конструктори меблів. Виготовлення всіх елементів меблів здійснюється на сучасному обладнанні, що належить до останнього покоління розробки, а збірка проводиться висококваліфікованими досвідченими майстрами. У декоративному оформленні всієї продукції в обов'язковому порядку враховуються останні тенденції у світі меблевого дизайну.

В якості сировини використовується масив різних порід деревини (дуба, вільхи, бука та ін.), МДВ, пластик, скло і метали. Всі комплектуючі випущені провідними виробниками країни і держав ЄС.

Приємні ціни

Завдяки тривалій роботі по налагодженню партнерських зв'язків з постачальниками, добре розробленій логістиці та грамотній організації всього виробничого процесу, компанія має можливість уникати непотрібних витрат і підтримувати невисоку собівартість виробництва кожної одиниці продукції. А значить і продажні ціни підтримуються на мінімальному, доступному для більшості покупців рівні.

Доставка по місту Львів для клієнтів безкоштовна.