Якщо ви є неспеціалістом в області розробки веб-сайтів і хочете доручити кому-небудь створити привабливий і професійний ресурс, ви повинні мати базові знання про використовувані методи / технології, наслідки певних рішень, ринкові ціни і навички, якими повинен володіти веб-розробник. Розробка та просування сайтів - складна тема, тому давайте коротко обговоримо це, щоб ви могли прийняти краще рішення і вибрати кращу пропозицію. Веб студія Львів пропонує виготовлення сайтів для просування на ринку.

Не робіть все усно

По телефону або під час зустрічі ви можете поговорити про загальну концепцію, ідеї, потреби, іноді така розмова дуже корисна. Однак, коли вам потрібно вжити конкретних заходів, узгодити специфікацію, слід отримати взаємну згоду з письмовим підтвердженням, можна у формі електронного листа або підписати договір на розробку сайту.

На практиці люди все частіше намагаються залагодити такі питання по електронній пошті і рідше підписують контракти, оскільки виправлення всього в електронних листах відбувається швидше і зручніше, і в разі виникнення проблем має однакову силу. Єдиний виняток - коли ви замовляєте великий і складний веб-сайт. Коли ви передаєте на аутсорсинг створення великого веб-сайту або програми, яка має складну специфікацію, набагато краще підписати контракт, тому що в таких ситуаціях ви можете загубитися в організації електронної пошти. Створення сайтів пропонують різні компанії, тому важливо знайти авторитетну і з хорошою репутацією.

Навіть якщо ви вважаєте, що з веб-сайтом все в порядку, і вам не потрібні ніякі письмові домовленості - зробіть це. Людська пам'ять працює не стабільно, людський мозок має тенденцію до прогалин в пам'яті.

Дизайн

Багато рекламних агентств здатні реалізувати веб-сайт, який може виглядати як проста візитна картка або надзвичайно великий ресурс, керований зручною CMS. Тому дизайн може коштувати від кількох десятків до кількох тисяч доларів. Розробка інтернет-магазинів коштує не дешево, тому важливо підписати відповідний договір з підрядником веб-сайту, в якому повинні бути вказані як винагорода, так і термін виконання необхідних робіт. В іншому випадку час очікування остаточного проекту може бути невизначеним.

Клієнти, які зацікавлені в дизайні логотипу для сайту, повинні вибирати професіоналів, завдяки яким логотип компанії запам'ятається потенційним клієнтам, що може зробити прямий вплив на досягнення успіху на місцевому і навіть міжнародному ринку. Найголовніше, що логотип повинен відповідати галузі, в якій працює компанія, і в той же час викликати позитивні асоціації.