Косметологія - це та сфера діяльності, яка затребувана убудь-які часи, навіть під час кризи. Яка жінка відмовить собі в задоволенні, відвідати СПА-салон і зробити кілька приємних процедур для омолодження або розгладження намічених зморшок. Записатися на курси косметології у Львові можна на інтернет-порталі dias.style, і вибрати один або кілька популярних напрямків. Косметологія обличчя та тіла, експрес-курс косметолога естетиста, дієтологія, мезотерапія і біоревіталізація, контурна пластика, ботулінотерапія верхньої частини особи та корекція губ - це найпопулярніші напрямки косметологічних курсів, якими, найчастіше, захоплюються жінки різного віку і соціальних статусів.

Переваги диплома на двох мовах

Кожна дівчина, після проходження певних курсів в школі косметології, отримує сертифікований диплом на двох мовах: на державному українському та англійською, яка визнана міжнародною мовою. Так що, можна буде розраховувати на те, що знайдеться місце роботи де-небудь за кордоном, з гідною заробітною платою і бездоганними умовами праці.

Особливості навчання в школі краси DIAS

Основними перевагами школи краси DIAS є те, що дається можливість пройти безкоштовно пробне заняття і отримати кваліфіковану консультацію, перш ніж вибрати конкретний напрям навчання. Варто зазначити, що весь матеріал для занять, а також моделей для практики, надає сама школа, яка, згодом, допомагає знайти місце роботи своїх учнів. Важливо те, що школа краси DIAS підходить індивідуально до кожного учня і надає вибрати найбільш зручний графік навчання.

Які питання вивчають на курсах краси?

Один з базових курсів «Мезотерапія і біоревіталізація» проходить по повній навчальній програмі і включає вивчення таких питань, як

  • -анатомія шкіри, її будова і особливості;
  • -різні типи процесів старіння шкіри;
  • -препарати, які застосовуються і їх коротка характеристика, а також правила індивідуального підбору;
  • -головні протипоказання для проведення косметологічних процедур;
  • -вивчення небезпечних зон на обличчі;
  • -ускладнення, які іноді відбуваються, та як від них позбавитися.

Крім докладної навчальної частини, заняття закінчуються обов'язковою практикою.

Детальніше про курси школи краси DIAS можна дізнатися на порталі dias. style.