тату

Ви вирішили, що хочете зробити татуювання? Ви обрали конкретний малюнок, але все ще сумніваєтесь, яке місце на тілі вибрати? Не поспішайте і добре подумайте над цим, особливо з першим татуюванням. Це звучить тривіально, але багато людей на хвилі початкового хвилювання забувають, що такий орнамент залишається на тілі на все життя. Якщо ви хочете знати, що слід враховувати, вибираючи ідеальне місце для татуювання, запитайте поради безпосередньо у професійній студії татуювання https://tattoo-fusion.kiev.ua/ua/, спеціалісти якої вам допоможуть.

Татуювання буде вашим постійним супутником

Звичайно, існують методи видалення прикрас на тілі, але це дуже боляче - як для вас, так і для вашого гаманця. Навіщо піддавати себе неприємностям, коли ви можете одразу прийняти правильне рішення? Дайте собі час і добре подумайте, який стиль вам найбільше подобається, який візерунок ви хотіли б назавжди увічнити на шкірі і де саме ви хочете, щоб він був. Якщо ви знаходитесь на початку свого кар’єрного шляху, виберіть область, яку легко вкрити одягом. Незважаючи на те, що розпис на тілі дуже популярний і навряд чи когось ще вражає, все ще існують організації, де татуювання не вітаються. 

З чого почати?

Ви зачаровані татуюваннями і хочете розмалюватися з голови до ніг? Стійте! Це справді правильний напрямок? Роблячи свій перший сеанс, вибирайте невеликий візерунок у простому для покриття місці. Ви побачите, як ви відчуваєте себе прикрашеним з часом, як ви терпите біль під час татуювання та як проходить процес загоєння. Не варто спочатку обробляти найскладніші ділянки: голову, шию, долоню чи статеві органи. Приймаючи рішення про своє перше татуювання, перш за все, будьте розумними. Якщо вам подобається прикраса тіла, і вона виявляється для вас безпечною, можете реалізувати навіть самі божевільні проекти!

Місце для татуювання та біль

Якщо ви думаєте про своє перше татуювання, вас повинен турбувати біль. Ви знайдете так звані «больові мапи», які дозволять зорієнтуватися в найбільш чутливих зонах. Однак все залежить від індивідуальних схильностей. Там, де шкіра товща, наприклад, на руках, литках, зовнішній частині стегон або передпліч, біль, безумовно, буде терпимою. Татуювання інших частин тіла може спричинити більший дискомфорт, тоді як найнеприємнішими є ребра, внутрішні поверхні стегон, стопи та щиколотки або всередині ліктів. Якщо ви вирішили зробити татуювання, запитайте про можливість використання місцевої анестезії у вигляді мазі або гелю. Татуювальник оцінить, чи можливо це у вашому випадку, і порекомендує правильну підготовку.