Україна відноситься до аграрних країн, багатих родючими землями і полями для промислової обробки. Сучасні фермери дуже далеко пішли від предків, яким доводилося використовувати примітивний і малоефективний інструмент в обробці землі. Зараз хліборобам та виробникам овочів доступна функціональна і зручна техніка, що дозволяє значно заощадити час і сили, збираючи максимальний урожай. Замовляючи якісне інноваційне навісне обладнання на Агрозіп, фермер робить прекрасне вкладення в свій бізнес.

Види сільськогосподарської техніки

Видів сільськогосподарської техніки величезна кількість, однак всі їх можна умовно розділити на дві великі групи - тяглові механізми та навісне обладнання. Перша група по суті замінює коня, бика або іншу тварину, яку раніше використовували для обробки землі. Як і у випадку з автомобілями, потужність такої техніки вимірюється в кінських силах. На основі цього показника техніку і вибирають.

Наприклад, для маленької ділянки з грядками і клумбами досить мотоблока в пару кінських сил, а ось для обробки величезних полів застосовують трактора на сотні кінських сил. Тяглова техніка вибирається саме за принципом потужності з урахуванням поставлених завдань. Вона виступає основною, на яку кріплять навісне обладнання.

Навісне обладнання встановлюється на тяглове і вирішує конкретне завдання. Наприклад, якщо за основу взято трактор, на нього можна прикріпити механізм для розпушування грунту, а також сівалки, екскаватори, косарки, пололки, поливальники. Є окреме навісне обладнання для заготівлі комбікормів, а також збору окремих культур. Для фермера робота з навісним обладнанням економить колосальний ресурс, тому що дає можливість повністю механізувати процес роботи в полі або городі.

Де купити навісне обладнання?

Магазин AgroZip з 2004 року працює на українському ринку і пропонує фермерам і власникам бізнесу широкий асортимент сільськогосподарської техніки. Крім готової техніки тут продаються також комплектуючі та витратні матеріали, що дозволяє власникам не турбуватися про можливі поломки. Оригінальні запчастини дають можливість швидко повернути техніку в лад. У разі необхідності професійні консультанти допоможуть підібрати найбільш оптимальне сільськогосподарське обладнання для вирішення фермерських або промислових завдань. Сайт обладнаний зручною системою навігації для швидкого пошуку потрібного товару.