Можливість мати власний новий автомобіль є далеко не у кожного. Всупереч думці багатьох прихильників придбання уживаного автомобіля купівля транспортного засобу в салоні не обов'язково означає втрату коштів. Нові авто, придбані у США останнім часом взагалі користуються приголомшливим попитом. Але старий автомобіль, навіть якщо йому кілька років, можна купити за набагато нижчою ціною, ніж новий.

Ви мріяли про красиву, розкішну машину? Тепер можете купити купити авто з Америки у Львові! Імпорт іномарок сьогодні дуже популярний. Є багато компаній, що пропонують своїм клієнтам допомогу в придбанні ексклюзивних транспортних засобів, а також спортивних, вантажних й сучасних. Використовуючи таку пропозицію, можна безпечно імпортувати, заощадивши до десятків тисяч доларів.

Що везуть?

  • Популярні бренди. Компанії імпортують різні ексклюзивні бренди для своїх клієнтів, такі як Audi, Mercedes, BMW. Користуючись послугами, отримаєте повний вибір, але можете розраховувати на професійну консультацію співробітників. Пропозиція автомобілів класу люкс все більше приваблює наших водіїв. Виявляється, що покупка розкішного транспортного засобу часто набагато вигідніша, ніж машини середнього класу. Якщо ви цінуєте високий стандарт, оригінальний дизайн, клас, вам допоможуть знайти унікальний автомобіль, який точно буде відповідати очікуванням. Також не потрібно турбуватися про непомірну ціну. Компанії працюють з кращими, найпопулярнішими аукціонними сайтами, тому можна купувати за привабливою ціною.
  • Вінтажні автомобілі. Люди асоціюють класичні вінтажні марки в основному з культовими фільмами або улюбленими піснями. Їх головною перевагою є їх велике розмаїття, тому не дивно, коли старі американські автомобілі 1940-х або 1950-х років стають все більш популярними й повертаються в фаворити. Якщо мрієте про культові Dodge Charger, Chevrolet Bel Air, Ford Mustang, Chevrolet Camaro, Dodge Challenger, Corvette, Cadilac Brougham - зв'яжіться з компанією, дізнайтеся, що вона може вам запропонувати.
  • Сьогодні пропонуються клієнтам чудові, величні і знакові американські вінтажні моделі, які захоплюють у всіх відносинах. Знайти і привезти такий автомобіль самостійно - непросте завдання. Краще звернутися в професійну, злагоджену команду співробітників, які можуть робити ставки на антикварні моделі по найвигіднішими цінами, а також гарантувати ефективну і швидку їх доставку.
  • Американські спорткари. Фанатів моторизації, швидких, інтенсивних вражень, американські авто, безумовно, виправдають очікування. Популярні лідери в цих видах транспорту включають спортивні моделі, такі як потужний Dodge Charger SRT, Chevrolet SS, SRT Viper GTS або Cadilac CTS-V. Звичайно, в нашій країні ви не знайдете таких моделей. Ваш буде першим. Компанія подбає про всі формальності, а замовлення буде доставлено за вказаною вами адресою.