Те, що ми вже давно не п'ємо воду з крана, стало звичною дією і покупка питної води вже не данина моді, а гостра необхідність. Більшість з нас встановили вдома всілякі очисні фільтри, а полиці магазинів заповнені різнокаліберними ємкостями з питною водою різних брендів. Варто зазначити, що ця вода не завжди буває корисна, так повне її очищення веде до нестачі в організмі людини певних солей і мінералів. Адже, від якості питної води, в повній мірі, залежить не тільки самопочуття людини, але і його здоров'я.

Переваги джерельної води «Райське джерело»

Відома компанія "Райське Джерело" займається доставкою якісної води, видобутої в екологічному районі з горизонтів юрського періоду. Смак такої води кардинально відрізняється від тієї, яка піддається хімічній і фільтраційній обробці. Лабораторні дослідження підтвердили збалансованість всіх необхідних мінералів, солей і мікроелементів у воді «РАЙСЬКЕ ДЖЕРЕЛО» і придатність її для вживання всіх членів сім'ї, включаючи людей похилого віку і маленьких дітей.

Технічні характеристики джерельної води

Вода даного бренду видобувається з глибини понад сто шістдесят метрів, з підземного озера, що утворилося більше трьох тисяч років тому. Величезний бар'єрний пласт тектонічної породи забезпечує цьому озеру збереження і чистоту, не допускаючи в нього потрапляння ніяких хімічних домішок. Завдяки вищеописаним факторам, вода «Райське джерело» доставляється тільки найсвіжіша і кристально чиста, розлита в багаторазову спеціалізовану тару з харчового полікарбонату. Подібна тара дає можливість воді зберігати її первинні смакові якості і природну мінералізацію.

Як замовити воду «Райське джерело»

Замовити і придбати джерельну воду «Райське джерело» можна на інтернет-сайті www.eden.com.ua, де розміщена докладна інформація про різновиди мінералізації, способи замовлення і доставки води, а також про постійні акційні знижки і бонусні пропозиції. Зараз можна придбати два бутля з водою і помпу для них, всього за двісті тридцять сім гривень. Щоб взяти участь в акції, необхідно стати новим клієнтом і сплатити заставу за тару.