На перший погляд здається, що сучасні кафе-кондитерські та відділи цукерок в продуктових магазинах – то є справжній рай для ласунів. Дійсно, асортимент пропонованих тут ласощів буквально зашкалює. Однак, якщо почитати, з чого складаються ці солодощі, стає дійсно страшно. Більшість з них містить масу шкідливих хімічних компонентів, серед яких синтетичні ароматизатори, замінники смаку, фарбники і підсолоджувачі. Все це здатне завдати здоров'ю людини величезної шкоди. Тим більше такі солодощі не можна давати дітям.

І все ж ласуни можуть полегшено зітхнути, оскільки в продажу є зовсім інші, дійсно корисні солодощі. Наприклад, на сайті donutsbar.com.ua/product-category/zefir пропонується смачний зефір ручної роботи, що повністю складається з натуральних компонентів. До його складу входять:

  • фруктове пюре
  • цукор
  • яєчні білки
  • желатин
  • агар-агар.
При виготовленні зефіру використовуються тільки натуральні загусники, а забарвлюється він виключно соком ягід і фруктів. Так що ці ласощі можуть без побоювань вживати ласуни будь-якого віку.

Натуральний зефір зі Львова

Гості міста Лева завжди намагаються привезти додому яскраві місцеві сувеніри та вишукані солодощі ручної роботи. Натуральний зефір від Donats Bar, про який йшла мова, теж виготовляється у Львові. Цей неймовірно ніжний і корисний виріб може стати відмінним подарунком для друзів і знайомих. Агар-агар, що є основним компонентом при виготовленні зефіру, отримують з морських водоростей. Він містить багато йоду, цинку, заліза та комплекс корисних вітамінів. Так що цей смачний зефір можна привезти в подарунок маленькій дитині і старому, який в тому числі має проблеми зі здоров'ям.

Виготовляються ці чудові ласощі повністю вручну. Donats Bar - популярна у Львові пекарня, в якій працюють визнані майстри своєї справи. Саме тут кращі кондитери міста виготовляють неймовірно смачний натуральний зефір. Він може заслужено називатися візитною карткою Львова. Тому його потрібно обов'язково спробувати, перебуваючи в цьому місті, а також замовити для своїх рідних і близьких в якості солодкого подарунка з культурної столиці України.