У мистецтві виробництва тортів і інших кондитерських виробів можна вдосконалюватися безкінечно - благо, нові технології і матеріали дозволяють реалізувати практично будь-яку задумку. Зараз на більшість дитячих або корпоративних свят замовляють незвичайні торти з фігурками з мастики, мультяшними картинками або фотографіями. Для того щоб отримати яскраве зображення в площині застосовують харчовий друк zt.net.ua/pishchevaya-pechat.

Що таке харчовий друк?

Харчовий друк нагадує поліграфічний і дозволяє нанести на матеріал будь-яке зображення в фарбах або чорно-білому варіанті. Однак відмінність цієї методики полягає в тому, що і полотно і фарби повністю їстівні, їх можна вживати в їжу дітям і дорослим. Це означає, що готові прикраси на торті не потрібно буде знімати - вони прикрасять кожен шматочок. Кондитери активно використовують друк в своїх роботах, проте далеко не кожен готовий обзавестися своїм власним дорогим принтером - простіше замовити харчовий друк у підрядника, надавши йому готовий макет кінцевого замовника.

Компанія «Золотий трюфель» пропонує кондитерам якісний друк на звичайному і ультрагладкому вафельному папері, цукровому папері, а також паперу для меренги. Фарби харчового друку дуже насичені, дозволяють досконально відтворити кадри з улюблених мультфільмів, надрукувати фотографії з високою роздільною здатністю. Підсумок буде один - торт вийде шикарним!

Харчовий друк для кондитерів - прекрасний варіант щоб брати більш дорогі замовлення. Більшість клієнтів будуть раді дізнатися, що торт для дитини, колеги або близької людини може бути прикрашений яскравим тематичним зображенням - це дивує і захоплює! Якщо вибрати самостійно малюнок клієнтові складно, є готовий каталог популярних зображень.

Чому саме «Золотий трюфель»?

Компанія «Золотий трюфель» використовує найсучасніше обладнання для кондитерської друку, тому може запропонувати замовникам кінцевий продукт найвищої якості. Можлива робота оптом і в роздріб - вартість друку 1 листа досить низька і вигідна для приватних кондитерів і великих пекарень.