Дощ, сніг, бруд і вогкість суттєво знижують термін експлуатації взуття навіть найвищої якості. Щоб підвищити його ефективність, а також почуватися комфортно і тепло в будь-яку пору року, рекомендується використовувати спеціалізовані якісні водовідштовхувальні спреї є такі, які надійно захищають взуття та одяг від різноманітних кліматичних негараздів. Подібні засоби допомагають тривалий час зберігати презентабельний зовнішній вигляд вашого взуття завдяки інноваційним світовим досягненням. Спрей для текстилю та для мембранних тканин, для зимового та сезонного взуття, антибактеріальні дезодоранти для взуття, освіжувач для тканинних поверхонь – це лише невеликий перелік продукції, яку пропонують виробники відомих брендів не лише України, а й Японії, Америки та Європи.

Гідрофобізатори та їх особливості

Інтернет магазин гідрофобних спреїв для одягу та взуття НаноМаркет спеціалізується на реалізації продукції, створеної внаслідок інноваційних технологічних досягнень. Гідрофобне покриття INPRODUCTS є новинкою у цій сфері та створене виробниками з Чехії. Засіб забезпечує тривалий захист замшевого взуття від вологи, а також сприяє відштовхуванню бруду та пилу. Гідрофобізатор не залишає жодних слідів на взутті і не має запаху, він абсолютно прозорий і може бути використаний для будь-якого кольору взуття з будь-яких матеріалів, крім лакованої шкіри. За будь-якої погоди ноги залишаються сухими та теплими.

Асортимент продукції

Вся продукція інтернет-магазину Nanomarket допомагає мінімізувати не тільки будь-які кліматичні негативні явища, але й інші фактори навколишнього середовища. Завдяки прогресивним технологіям можна надати різним матеріалам абсолютно нових якостей. Можливо:

  • - максимально покращити антибактеріальні властивості;
  • - домогтися підвищення теплоізоляційних якостей;
  • - уникнути впливу електромагнітного випромінювання;
  • - запобігти впливу вологи, жиру та бруду;
  • - підвищити стійкість матеріалу до механічного впливу.

Пошуковий фільтр та його перевага

Для оптимізації пошуку та економії вашого часу рекомендується використовувати зрозумілий та доступний алгоритм. Достатньо ознайомитися з великим каталогом продукції та вибрати відповідний розділ, а також вказати тип продукту, сферу його застосування, матеріал для обробки та бренд виробника. Крім того, вказується країна виробництва та доступний ціновий критерій продукції. Виробники пропонують гідрофобізатори для захисту одягу, взуття, рюкзаків, наметів та мембранних тканин.