Суші - бар Moyogi Львів - одне з найпопулярніших закладів міста, завдяки висококваліфікованим фахівцям і бездоганному сервісному обслуговуванню клієнтів. Тут вам запропонують вишукані східні страви, приготовані за оригінальною рецептурою і тільки зі свіжих продуктів. Інтерес до азіатської кухні в Україні зростає з кожним роком, і все більша кількість закладів пропонує клієнтам доставку подібних блюд за вказаною адресою протягом короткого часу. Але, далеко не всі підприємства громадського харчування підтверджують на практиці заявлені стандарти.

Перевага суші - бару «Moyogi»

Майстри - сушисти «Moyogi» строго дотримуються оригінальної рецептури, а також витримують весь технологічний процес, передбачений нею. Тому, приготовані страви завжди відрізняються вишуканим і соковитим смаком, поживністю, корисністю та гарантованою безпекою. Перш ніж замовляти суші для будь - якого заходу або романтичної вечері, ви завжди можете покуштувати їх безпосередньо в самому барі або оформити онлайн - замовлення на безкоштовну доставку додому по місту Львову.

Асортимент азіатських страв

Каталог суші - бару дуже великий і включає не тільки різні набори, а й окремі салати, суші, роли і напої, а також доповнення, такі як маринований, за особливим рецептом, імбир, соєвий соус, унаги і васабі. Крім того, по середах і вівторках, адміністрація бару надає акційні знижки на сет «Сирний», що складається з тридцяти двох штук і «Золотий дракон». У ці дні вищеназвані страви можна замовити на сорок гривень дешевше, ніж в будь-який інший день.

Як отримати акційну пропозицію або знижку

Варто відзначити, що акції змінюються щодня, і ви можете зробити замовлення на своє улюблене азіатське блюдо, необхідно лише стежити за програмою суші - бару і почекати необхідну пропозицію. В акції беруть участь не тільки окремі порції, але і великі набори, які підходять для дружньої компанії або корпоративної посиденьки. Щоб докладніше ознайомитися з меню бару і з його акційними пропозиціями, досить відвідувати інтернет - портал moyogi.com.ua, та слідкувати за новими пропозиційними знижками.