GoodLogistics: повний комплекс послуг на кожному етапі доставки

Штат логістичної компанії «Гуд Логістік» (Київ, Одеса) складається з фахівців за кількома напрямками: авіа-, морські, авто- і залізничні перевезення, митне оформлення, ЗЕД, проектна логістика.

Компанія працює з 2014 року і входить до декількох міжнародних організацій (FIATA, WCA, Lognet Global), завдяки чому має доступ до агентських мереж в більш ніж 200 країнах світу і може організовувати міжнародні перевезення за оптимальною вартістю.

GoodLogistics працює з будь-якими об’ємами і видами вантажу, у тому числі з небезпечними, живими, негабаритним, цінними, організовує контейнерні перевезення FCL і LCL.

Замовити послуги можна на сайті компанії за посиланням: https://goodlogistics.com.ua/uk/

Напрями

«Гуд Логістік» може надати логістичні послуги на кожному етапі перевезення: від обробки вантажу, вантажно-розвантажувальних робіт і митного оформлення до розміщення товару на складі в країні призначення.

Профільні напрями роботи компанії – авіа- і морські перевезення Україна-Китай, Україна-Європа і Україна-США (доставка на склади Amazon FBA, збірні вантажі), в цілому ж географія роботи «Гуд Логістік» охоплює понад 200 країн світу.

Компанія організовує доставку вантажів з/в КНР авіа, морським та залізничним транспортом, з Кореї доставка можлива шляхом авіа або морського перевезення.

В ЄС зручно доставляти невеликі партії вантажу літаком: наявність прямих рейсів забезпечує мінімальну тривалість транзиту. Великі партії можна відправляти морем або залізницею: в країни Балтії і СНД товар буде доставлений без перевантаження, в ЄС – з перевантаженням, оскільки ширина колії в Європі становить 1435 мм.

Доставка DDP

Також компанія пропонує послугу доставки на умовах DDP, тобто доставку товару «під ключ». Нею користуються українські підприємці, які хочуть продавати товар, придбаний за кордоном, але не можуть самостійно займатися його закупівлею та перевезенням в Україну.

«Гуд Логістік» у такому разі підписує з клієнтом договір на закупівлю, транспортно-експедиторський супровід і митне оформлення товару. Вантаж доставляється в Україну з-за кордону і проходить митне очищення без участі клієнта, а компанія гарантує офіційне ввезення і збереження товару.

Інші послуги

Компанія надає логістичні послуги з доставки будь-яких видів вантажу, у тому числі небезпечних (фахівці пройшли сертифікацію IATA).

Також GoodLogistics організовує перевезення збірних вантажів LCL, LTL з Азії, Америки, Європи та інших частин світу будь-яким видом транспорту. У Київській області у компанії є власний склад, де консолідуються товари для відправки у США. Контейнери відправляються з України двічі/тричі на місяць.

За необхідності компанія може застрахувати вантаж у перевіреного агента, а також організувати тимчасове зберігання на складі будь-якого типу, у тому числі митно-ліцензійному.

Нарешті, фахівці «Гуд Логістік» готові поділитися своїм професійним досвідом у формі консультації, допомогти з впровадженням запропонованих рішень і відстежувати їхню результативність.

Якщо вас цікавлять міжнародні перевезення і супровідні послуги, звертайтеся за номером 0 800 300 577. Менеджери дадуть відповідь на всі ваші запитання і допоможуть оформити замовлення.