Організація свят завжди буває різною, а тим більш її наповнення. Наповнення свята, а особливо весілля, день народження чи випускного залучає до себе музикантів, ведучих, оформлення свята, смачні страви, а як щодо розваг? Клоуни та танці вже не вражають? Фокусник та хімічне досліження лише для дітей? Тоді є рішення – Паперове шоу! Сьогодні набуває шаленої популярності таке дійство,тому зараз ми розберемось, що це ж таке і для якого свята його можна замовляти.

Це саме те, що потрібно, адже це унікальна розвага, яка підійде для будь якої вікової категорії.
Ще одне питання, яке одразу виникає: Для якого свята можна замовляти паперове шоу? І відповідь однозначна – для всіх, без будь-яких обмежень по віку чи форми проведення свята, будь це маленьке дитяче День Народження чи корпоратив великої компанії.

Паперове шоу у Львові – це можливість зануритись в нереальне дійство, відчувши себе маленькою частинкою у великому вихорі снігопаду із паперу. За допомогою спеціальної техніки білосніжні смужечки паперу роздмухуються і кружляють в повітрі утворюючи цілі снігопади в яких можна весело бавитись.

Паперове шоу – це море паперу різних кольорів: срібного, білого та золотого. Плюс такого шоу, що Ви берете участь, точніше плаваєте у такому шоу, адже 30 кг паперу лише для Вас та нереальних емоцій. У папері можна не лише засипати всіх хвилею, але й влаштовувати справжні танцювальні батли чи просто відриватись на повну під запальну музику.

Проте однакового шоу не буває, тому що кожна компанія використовує різний папір від чого залежить якість Вашого свята та відповідно його ціна. Папір має бути спеціальний з підвищеною щільністю та бажано глянцевий, а не звичайний офісний. Друге – це папір має бути достатньо м’який, щоб ніхто забавляючись ним не поранився.

Як відбувається сам процес створення такого шоу?

Паперове шоу створене дарувати неймовірні емоції. Машини-дуйки із неоновими стрічками створюють справжнє чудо, адже саме за допомогою них по залу розсіюється 30 кілограм паперу. 15 хвилинок – і зал весь у папері, та що там, люди усі у папері!

А уявляєте, які круті фотографії Ви отримаєте? Запал у очах, море із паперу та у всіх нереально щасливі лиця. Паперове шоу – це унікальна нагода для дорослих знову стати дитиною та відпочити, побавившись, лише цього разу не у пісочку , а у яскравому папері.

Тому, якщо Ви хочете отримати вибухові емоції та море веселощів, то паперове шоу – це забава саме для Вас.

Даруйте собі щастя, адже ви цього варті!