Геліосистема для бізнесуСонячна енергія використовується не тільки на благо приватного використання, а й на промислові потреби. Так як оплата рахунків за електроенергію постійно зростає, то встановлення геліосистеми сприяє економії та допомагає покрити всі потреби у гарячому водопостачанні. Детальніше про переваги та недоліки цієї системи в побуті та на підприємстві описано в спеціальній статті на сайті. Нижче ми розкажемо про плюси встановлення таких систем саме в готельному бізнесі та закладах громадського харчування.

Геліосистема і HoReCa створені одне для одного!

В готельному бізнесі та в громадських харчових закладах існують постійні великі витрати гарячої води, яка йде на потреби для гігієни відвідувачів, прання постільної білизни та скатертин, миття посуду та інвентаря. Часте нагрівання води призводить до вагомих втрат із бюджету бізнесу. Знизити, а можливо і повністю виключити ці витрати спроможна звичайна геліосистема.

Весь комплект обладнання ефективно працює та швидко нагріває великі об'єми води. Як результат, кожен гість в комфортних умовах зможе прийняти душ в будь-який час, пральня працює цілодобово, посудомийні машини використовують не холодну, а підігріту воду. Як наслідок, таке рішення відобразиться на поліпшенні бізнесу та примноженні фінансів за рахунок скорочення рахунків за електроенергію.

Геліосистема в готельному бізнесі

Гарний зовнішній вигляд та підтримання «зеленого» іміджу

Для готелів, кафе та ресторанів з високим рівнем якості, смачною кухнею і гарним розташуванням, важлива естетична привабливість та оригінальне оформлення зовнішнього вигляду приміщення. Тому установка геліосистеми допоможе підкреслити направленість натуральності та «зеленої» екології. Все обладнання, яке розміщується на даху чи фасадній частині закладу має стильне оформлення та виграшно впишеться в архітектурну концепцію.

Стан екології потребує спасіння, тому використання альтернативного джерела енергії з відмінним принципом дії будь-якого обладнання, працюючого на вуглеводнях, є правильним рішенням. Так як в геліосистемі відсутні печі для спалювання вугілля чи газу, то відсутність неприємного запаху стане конкурентною перевагою.

Геліосистема в готельному бізнесі

Геліосистема в бізнесі — це поліпшення якості вашого сервісу, зниження витрат на ГВП, збільшення прибутку та при невисоких інвестиціях повна окупність всього за декілька років. Замовити надійне обладнання можна у перевіреній компанії «Правильне електроживлення».