Планетарный мотор-редуктор 3МП

Мотор-редуктор моделі 3МП – промисловий електромеханічний привід, який може мати одно-, дво- або навіть триступеневу зубчасту передачу. Його основна мета полягає у зниженні частоти обертання валу і  передачі потужного моменту обертання різним приладам та спорудженням загального призначення. Конструкція такої деталі передбачає поєднання в собі редукторної частини і електродвигуна. Елементи кріпляться один до одного за допомогою фланця.

До складу корпусу такої моделі входять : сателіти, центральне колесо,  планетарна передача, підшипники і допоміжні зубчасті колеса. Сателіти, бувають доволі різних форм. Ці деталі обертаються на одній осі за встановленою схематичною траєкторією - навколо своїх осей і центрального колеса. Всі вони перебувають в тісній взаємодії з працюючим колесом. Вал в даних редукторах має властивість оберту в двох напрямках. Зазвичай його виробляють із загартованої або шліфованої сталі. Також механізм оснащений обдуваючим асинхронним електромотором закритого типу.

Існує вісім модифікацій такого агрегата. Їхні технічні характеристики визначають за допомогою :

1. Регулярності обертів вихідного валу, що може сягати від 3,55 до 280 обертів за хвилину
2. Обертаючого моменту. Його показник повинен знаходитися в межах 55 – 9180 ньютонів на метр
3. Номінальної потужності використовуваного двигуна. На різні моделі встановлюються мотори потужністю від 0,12 до 132 кіловат
5. Допустимого радіального навантаження – від 450 до 20350 ньютонів.

Розрізняють такі планетарні редуктори групи 3мп, як : одноступеневі (з ККД до 0,97%), двоступеневі (ККД до 0,95%) і триступеневі (ККД до 0,92%).

Ефективність роботи моторедуктора можлива при його експлуатації на висоті до 1000 метрів, в режимі з 8 до 24 годин в день, від електромережі змінного струму з напругою 220 або 380 вольт та частотою 50 або 60 герц, при вологості повітря до 80% та температурі від -45 до +40 градусів за Цельсієм в приміщенні, і від -10 до +45 на відкритому повітрі.

Придбати мотор редуктор серії 3мп Ви можете в інтернет-магазині «Термополіс». Асортимент каталогу доволі різноманітний, у ньому Ви маєте змогу віднайти редукторні мотори різного типу з необхідними характеристиками. У свою чергу, ми гарантуємо стійкість конструкції, її довговічність та компактний розмір.