Професійна лазерна епіляція у Львові є однією з найпопулярніших і затребуваних процедур в косметологічної сфері. Основними перевагами інноваційного процесу є: мінімальний час на його проведення, абсолютна безболісність, гарантоване досягнення бажаного результату, універсальність і антиалергенність, а також отримання оздоровчого ефекту при лікуванні судинних зірочок на шкірі і видаленні небажаної пігментації.

Технологічні особливості лазерного аппарату

У клініці Avant'age застосовуються найсучасніші технології і методики. Candela GentleLase Pro – це один з інноваційних апаратів для лазерної терапії, розроблений на основі олександритового лазера. Цей лазерний апарат має велику швидкість, розширені функції і максимальну тривалість подачі імпульсу. Клініка використовує тільки відомі в світовій практиці апарати американського або ізраїльського виробництва, які вже перевірені на ефективність і безпеку.

Побічні ефекти лазерної епіляції

Варто зазначити, що лазерна епіляція може мати невеликі побічні ефекти, які швидко і легко усуваються. Це може бути невелике почервоніння або припухлість, на місці проведення процедури, яке зникає максимум через три доби. Іноді, на місці пігментаційних плям може утворитися тонкий шар ороговілої скоринки і невелике потемніння. Така проблема зникає вже до кінця першого тижня, що пройшла після процедури. Лазерна епіляція забезпечує максимально стійкий результат і на тривалий період зупиняє появу небажаних волосся.

Вартість інноваційної процедури

На офіційному порталі клініки avantage.lviv.ua можна докладно дізнатися про всі косметологічні послуги, тривалості процедури і вартості необхідного курсу лікування. Зазвичай рекомендується від шести, до восьми сеансів, але бувають винятки, які залежать від кольору шкіри і індивідуальної жорсткості волосся клієнта. Остаточний вигляд і кількість лазерних процедур визначається лише після особистого відвідування пацієнта і консультації професійного фахівця.