Помилки при створенні сайту Львів. Перед тим як приступати до створення сайту у Львові, важливо ґрунтуватися на думку більшості, тому що сайт створюють для продажу якої-небудь послуги або товару. Зовнішній вигляд інтернет-ресурсу і зручність під час відвідування сайту грає дуже важливу роль.

Web Дизайн сайту - це перше, що помітить відвідувач. Коли користувач переглядає дизайн сайту, важливо щоб йому було зрозуміло для чого створений цей сайт і для якого виду послуг. У випадку, коли дизайн буде незрозумілий, відвідувач покине ресурс, навіть не ознайомившись з його наповненням.

Кожна компанія хоче показати на першій сторінці всі свої особливості та переваги. Необхідно запам'ятати, що майже всі користувачі мережі Інтернет при попаданні на ваш сайт не будуть переглядати інформацію з десятків, сотень робіт або прочитувати великі тексту. Саме тому перша сторінка повинна бути цікавою і не навантаженою. На головній сторінці можуть бути присутніми основні твердження з посиланнями на внутрішні сторінки.

Використовувати складні для сприйняття або різні шрифти забороняється. Це призводить до порушення виду дизайну і не читаності тексту відвідувачами.

Обов'язкова реєстрація і створення свого особистого кабінету на сайті лякає половину відвідувачів. Більшість користувачів покидають сайти, саме тому, що від них вимагається підтвердження емейла. Можливість покупки без реєстрації користувача значно збільшить відвідуваність на сайті.

У разі необхідності вчинення спам-розсилок, краще звернеться за допомогою до фірм, які надають такі послуги. Не всі покупці оцінюють такі розсилки.

Не потрібно створювати сайт тільки Flash основі. Це сприяє погіршенню індексації пошуковими системами, у разі будь-яких змін, процедура зажадає додаткових витрат, а якщо у відвідувача не оновлено або не встановлений Flash-Player, елементи відображатися не будуть. Використовувати Flash можна в якості прикраси сайту, якщо це не зможе нашкодити індексації або навігації інтернет-ресурсу.

Бажано не використовувати музику під час відвідування сайту. Більшість користувачів під час роботи в мережі Інтернет слухають музику, і накладення двох композицій збиває.

При необхідності накладення музики на сайт, можна використовувати спеціальну кнопку «Play» для того, щоб користувач за бажанням включив собі музику.

Не потрібно завантажувати сайт великою кількістю кнопок і значків. Виділяти необхідно тільки головні розділи. Менш значимі тексти можна приховати за допомогою висувається блоку.

Кнопку меню «контакти» необхідно скопіювати на кожній сторінці в нижньому куті сайту. Телефон потрібно вказувати на верхній частині ресурсу.

Не можна часто виділяти тексти жирним шрифтом.

Якщо ресурс має близько 25 сторінок, потрібно встановити рядок «Пошук» для більш швидкої орієнтації на сайті.

На сайті вашої компанії, необхідно уникати зайвої реклами. Її можна визначити в самому низу сайту або на окремих сторінках. Потрібно пам'ятати, що сайт - це обличчя вашої фірми, на якому має бути присутня ваша реклама.

Використання занадто яскравою кольорової палітри під час оформлення сайту принесе дискомфорт під час відвідування.

Не можна використовувати pop-up - спливаючу рекламу. Це відлякує більше 90% користувачів.