Оформлення поверхні підлоги - це важливий момент дизайну, який може стати ключовою ланкою інтер'єру. Скориставшись інтернет-порталом ratio.ua , можна підібрати самий ексклюзивний вид підлогового покриття. Килими і текстиль, лінолеум і ковролін, доріжки і штучна трава - будь-який вид покриття можна підібрати і ознайомитися з його технічними характеристиками, а також з особливостями догляду та експлуатації. Будь-який вид продукції має індивідуальні особливості, термін експлуатації, ступінь довговічності, зносостійкостітаі сферу застосування.

Як візуально розширити приміщення

Завдяки великому каталогу, користувач має можливість вибрати покриття для підлоги, яке буде освіжати внутрішній інтер'єр приміщення, створювати тепло і затишок в домі, підкреслювати його стиль або надавати теплу домашню атмосферу. Однотонне покриття для підлоги здатне візуально розширити габарити кімнати, тому використовується для оформлення коридорів, холівтаі невеликих кімнат. Застосувавши різні види покриття, можна вдало зонувати різні куточки кімнати, створюючи для кожного члена сім'ї особисту зону комфорту і свободи. Вибираючи підлогове покриття, слід враховувати можливості багаторазової чистки, якщо воно буде використовуватися в місцях великих відвідувань.

Особливості штучної трави

Для оформлення прибудинкової території рекомендовано використовувати покриття зі штучної трави. Воно завжди буде мати охайний зовнішній вигляд, мати соковитий яскравий колір і не жовтіти. Подібний варіант затребуваний у власників приватних житлових будівництв, у дитячих садових установ, а також для покриття спортивних майданчиків. Траву застосовують для оформлення газонів, які потребують постійного поливу, а також для полегшень догляду за внутрішнім подвір'ям.

Широкий асортимент каталогу

Користуючись доступним пошуковим алгоритмом, можна швидко і комфортно вибрати необхідний вид продукції. Досить вибрати потрібний розділ і отримати більш розширений асортимент доступного товару. Інтернет-магазин Ratio.ua. реалізує продукцію самих різних напрямків, матеріалів виготовлення і цінових критеріїв. Тут кожен може підібрати те покриття, яке найбільш вигідно підкреслюватиме пріоритетні напрямки приміщення. Килимові покриття та побутовий або комерційний лінолеум - кожен потенційний покупець сам підбере те покриття, яке буде відповідати його особистим критеріям.