Рафтинг сьогодні цікавить все більшу кількість людей. Цей екстремальний вид відпочинку стає досить популярним. В наш час рафтинг Львів пропунує в величезній різноманітності всім охочим провести час активно і з користю.

Послуги «Центру рафтингу»

В Центрі працюють виключно спортсмени-однодумці, які допомагають туристам насолодитись новими враженнями. Основними цілями роботи Центру є:

  • створення позитивних емоцій;
  • поширення інформації про користь активного туризму;
  • відтворити бажані замовником умови активного відпочинку.

На вибір бажаючим пропонуються рафтинг, сплави, походи, скелелазання. Працівники роблять усе можливе, щоб зробити відпочинок замовника максимально приємним. Вони відповідально виконують замовлення, орієнтовані виключно на замовника, уважні к сфері безпеки протягом всього періоду відпочинку.

«Центру рафтингу» співпрацює активно з іншими туристичними організаціями. Кожен напрям роботи має особливу мотиваційну програму. Наприклад, можливість пропонувати знижки, якими зможе скористатись партнер в роботі з клієнтами.

Деякі маршрути та напрямки

Сьогодні без активного відпочинку неможливо представити сучасну, здорову людину. Такий відпочинок є дійсно незабутнім. Найбільш відвідувані туристичні маршрути для рафтингу одного дня проходять по двох річках. Це Стрий та Опір (у Львівській області).

До обласного центру всього 100 км, до Трускавця та Моршина не більше 60-ти км. Тобто дуже зручно швидко добратися до всїх точок на маршруті. По Опору сплав організується лише після злив, а по Стрию можливо сплавлятись протягом всього літа.

Одним з популярних є тур на 25 км по Стрию. Не дивлячись на те, що білої води тут не досить багато, однак маршрут є доступним протягом всього сезону. Від с. Межиброди води вдосталь, рівно як і мальовничих краєвидів з Княжих скель. Це дійсно незабутній досвід! Сплав здійснюється потягом дня, орієнтовно з 8 години ранку до 7години вечора. Маршрут проходить з різноманітними квестами, корпоративними командними іграми. Також по Стрию можливий сплав на 35 км, а по Опіру на 30 км.