Для деяких людей часте використання таксі звучить як розкіш або навіть марнотратність. У той же час може виявитися, що багато людей після переходу з власної машини на таксі почнуть просто економити. І якщо ви хочете переконатися, що таксі є вигідним, скористайтеся послугами компанії Економтаксі Львів, що пропонує дешеві перевезення пасажирів.

«Я не можу дозволити собі їздити на таксі» - цю фразу можна почути дуже часто

Так зазвичай говорять люди, які за мить сідають в свої машини і їздять по місту. А того, хто скаже їм, що на таксі можна витратити менше, ймовірно, вважатимуть божевільним. Тим часом, все, що вам потрібно, це калькулятор або листок паперу (в залежності від ваших уподобань), щоб довести, що деяким людям взагалі не потрібна машина, і вони можуть економити більше кожен раз, використовуючи таксі, не оплачуючи паркування, амортизацію і т. п.

А головна економія очевидна при покупці автомобіля

Якщо ви не отримали авто на роботі або в подарунок, ви повинні купити його. Скільки це коштує? Це, звичайно, залежить від потреб, можливостей і очікувань покупця. Деякі купують машини за 1000 доларів, інші витрачають мільйони на ті ж цілі. А тепер порахуйте, скільки поїздок на таксі ви зробите за ці гроші. Може вийти так, що при однаковій вихідній сумі одна людина буде все ще їздити на таксі, а інша здасть вже свою машину на металобрухт.

Якщо хтось проїжджає десять кілометрів на день протягом 250 робочих днів на рік і додатково робить таку ж кількість кілометрів у вихідні та святкові дні, наприклад, за покупками або в гості до друзів, він намотає 3650 кілометрів. Це не враховуючи додаткові поїздки, тільки на роботу і назад, а також на вихідні. Якщо розглянути тарифну сітку таксі середньої вартості, то мінімальна поїздка (2 км) коштує 25 грн + 4.50 гривень за кожний наступний кілометр. Виходить, що в день на таксі піде всього 77 грн.

Автомобіль також має бути застрахований

Вартість пакету страхування відповідальності перед третіми особами становить круглу суму, хоча це, звичайно, залежить від знижок. Це також слід додати до вартості пробігу автомобіля.