Кількість підприємців, що займаються середнім та малим бізнесом, зростає з кожним роком. Поліпшуються умови ведення бізнесу і з'являються нові вигідні напрямки. Скориставшись інтернет-ресурсом https://ukraine.ahk.de/ua/ , можна ознайомитися з переліком послуг, які пропонуються німецько- українською торгово-промисловою палатою AHK Ukraine. Організація допомагає розвивати бізнес німецьких і українських компаній, а також сприяє ефективному двосторонньому обміну в економічній сфері. Міжнародна компанія AHK Ukraine складається зі ста сорока офісів, розміщених в дев'яноста двох країнах світу і підтримує, різними способами, можливості організацій та підприємств для розвитку міжнародного бізнесу.

Допомога в оренді приміщень

У сферу послуг компанії входить візовий та виставковий сервіс, консультації досвідчених і грамотних юристів, служба підтримки експорту, а також проведення різних навчальних тренінгів. Компанія сприяє в організації конференцій, семінарів та інших спеціалізованих заходів міжнародного рівня, які сприяють обміну досвідом і результатами діяльності. Компанія AHK Ukraine пропонує в оренду комфортні і підготовлені приміщення з необхідним обладнанням, якісною акустикою і демонстраційними екранами. У просторих і обладнаних залах вистачить місця всім гостям, відвідувачам заходу, тренерам і спікерам.

Як вийти на зарубіжний ринок

Німецько-українська торгово-промислова палата допомагає виходити компаніям на зарубіжні ринки. Досвідчені експерти проводять комплексні консультації та допомагають ширше визначити потенціал послуг або продукції, що надаються на території України, щоб визначити стратегію виходу на міжнародний ринок. Сучасні умови ринкової економіки дозволяють багатьом компаніям знаходити ринки збуту в інших державах, розширюючи, таким чином, сферу свого впливу. Досвідчені фахівці AHK Ukraine допомагають ознайомитися з юридичними і економічними аспектами іншої країни.

Професійні консультації та допомога

Європейські компанії, завдяки допомозі торгово-промислової палати, більш комфортно можуть зайти на українські ринки, ознайомившись з тонкощами співпраці і нюансами роботи. Консультанти надають обширну інформацію про ефективні стратегії виходу на ринки України, надають індивідуальну допомогу, допомагають мінімізувати ризики та пропонують різні види співпраці, з урахуванням вашої діяльності.