Літо – це чудовий час, коли природа дарує нам теплі, приємні дні, багато фруктів, вітамінів, сонячного світла та відпочинок біля води. Як можна на вихідних всидіти дома, в спекотному, сухому місті? Треба виїжджати на дачу, купатися на річці та насолоджуватися фруктовими ласощами в колі друзів та рідних. А якщо рядом немає річки? С басейнами від компанії Інтекс – це не проблема. В інтернет-магазині INTEX-SHOP.COM.UA ви знайдете великий вибір каркасних та надувних басейнів для дітей, дорослих и всієї родини https://intex-shop.com.ua/kat.php?id=28 , https://intex-shop.com.ua/kat.php?id=29 .

intex-shop.com.ua

Магазин INTEX-SHOP – великий вибір оригінальних басейнів та швидка доставка

Немає людини, яка би не мріяла про особистий басейн. Однак не всі мають змогу побудувати собі великий стаціонарний басейн. Сьогодні, завдяки компанії Інтекс, кожен бажаючий має можливість придбати пересувний басейн, який легко встановлюється та прибирається на зиму. Переносні басейни – це шанс для кожної родини, незважаючи на достаток, насолоджуватись літнім відпочинком біля води на власній присадибній ділянці. Особливо це актуально для сімей з дітьми, які дуже полюбляють водні розваги и мріють про особистий яскравий басейн.

В магазині INTEX-SHOP, який являється офіційним представником компанії Інтекс в Україні, ви маєте можливість недорого купити оригінальну продукцію Intex. Ми гарантуємо кваліфіковану допомогу у виборі та оформлені заказу, а також швидку доставку в Київ та будь-яке місто України, наприклад, Запоріжжя, Дніпро, Херсон, Одесу, Львів, Чернігів, Миколаїв, Ужгород, Хмельницький та Тернопіль. Менеджери магазину дадуть відповідь на всі запитання і зроблять все можливе, щоб ви повернулися до нас знов.

В нашому магазині ви знайдете дешеві та яскраві дитячі басейни у формі тварин, оформлені в стилі відомих мультфільмів та казок, з надувними горками, фонтанами та цікавими іграшками, а також великі сімейні каркасні та надувні басейни і аксесуари до них.Надувнi басейни

Каркасний чи надувний – який вибрати?

Чим відрізняються каркасні та надувні басейни? Однозначно треба сказати, якщо ви бажаєте купити великий басейн, схожий на стаціонарний, то це буде каркасна конструкція. Надувні басейни менші за каркасні та не такі стійки. За рахунок жорсткого каркасу, який перешкоджає деформації бортів, в каркасному басейні можуть одночасно плавати декілька людей, але монтаж такого водоймища займає більше часу, ніж надувного. Таким чином головна перевага надувного водоймища – це простота монтажу та обслуговування. Встановити його можна всього за 20 хвилин. В великих басейнах надуваються тільки борти, а у маленьких разом з ними ще й дно. Для зовсім маленьких покупців продаються басейни з надувними бортиками та дном, це дозволяє зменшити ризики та збільшити комфорт.

Каркаснi бассейни

Висота бортів, в самому великому надувному басейні не більше метра, тому в ньому можна розважатися, а от плавати – ні. Великі надувні басейни частіше за все забезпечуються додатковими металевими опорами, іноді в комплект входять сходи та фільтр. В магазині INTEX-SHOP ви зможете також придбати аксесуари до надувних та каркасних басейнів, наприклад, сходи, тенти і нагрівачи https://intex-shop.com.ua/kat.php?id=39 .

Переваги басейнів Intex

Басейни Інтекс мають багато переваг, тому зараз розкажемо про основні із них:

  1. Перед установкою басейна не треба проводити майже ніякої підготовчої роботи. Достатньо розчистити ділянку від каміння, листя та трави. Немає необхідності рити котлован чи створювати дренаж.
  2. Надувні басейни встановлюються за чверть години, але і каркасні не потребують великих зусиль. Всі роботи проводяться не більш ніж 1-2 години.
  3. Великий асортимент басейнів Інтекс, починаючи с дитячих і закінчуючи великими сімейними водоймищами, дозволяє підібрати оптимальну модель під вашу ділянку та фінансові можливості.
  4. 4. Плівка, з якої виробляються басейни Intex, розроблена по інноваційній технології Super-Tough.
  5. Басейни можуть бути повністю надувні або каркасні надувні.
  6. Зовнішній вигляд басейнів Інтекс підходить під різний дизайн та стиль присадибної ділянки. Вони бувають різного кольору, форми і розміру та виглядають досить презентабельно.
  7. В зібраному вигляді басейн займає зовсім мало міста, тому його легко перевозити та зберігати.
  8. Оптимальне співвідношення ціни та якості робить вироби Intex привабливими для покупців всього світу.

Овальни бассейни

Якщо ви вже вирішили – куплю басейн Інтекс, то чекаємо вас в магазині INTEX-SHOP.COM.UA. Ми практикуємо індивідуальний підхід до кожного покупця та завжди раді новим клієнтам.