Пластикові вікна тільки лишень з’явившись на будівельних майданчиках, одразу завоювали прихильність споживачів. Завдяки своїм технічним характеристикам, практичності та зручності вони являються зараз чи не найпопулярнішим видом конструкцій, що можуть застосовуватись на будь-якому об’єкті. Замовити металопластикові вікна львів ціни доволі демократичні, пропонує компанія «Скло Крафт».

Як оформити заявку?

Замовлення можна зробити як найшвидше, скориставшись онлайн форматом, натиснувши відповідну кнопку на сайті («написати менеджеру» або «замовити зняття розмірів») чи зв’язавшись з менеджером підприємства по телефону. Всі необхідні для зворотного зв’язку координати вказані на сайті «Скло Крафт» в розділі «Контакти».

Етапи роботи по монтажу вікон

Для якісного встановлення вікон, найефективнішого їх використання при експлуатації, обов’язково потрібно провести ретельне замірювання віконних прорізів де буде вмонтовано металопластикові конструкції. Майстер-професіонал зробить це ретельно і в зручний для клієнта час. Потрібно тільки попередньо домовитись про такий візит, зателефонувавши в компанію.

Наступний етап – виготовлення продукції відповідно потрібних розмірів. Це займає певний час - від кількох днів до кількох тижнів. Термін залежить від різних факторів, а саме, від габаритів вікна, їх конфігурації, наявності додаткових елементів, інших нюансів.

Коли конструкції будуть повністю готові, співробітники компанії повідомляють про це і домовляються з замовником про час їх встановлення. Досвідчені, відповідальні фахівці, ретельно виконуючи існуючу відповідну технологію, максимально швидко завершать кропіткі монтажні роботи.

Цінова політика та гарантія якості

Ціни на продукцію та послуги, що пропонує компанія «Скло Крафт» можна переглянути на сайті підприємства. Договір, що складається з клієнтом, є гарантією надійності та довготривалого й ефективного використання майстерно встановлених металопластикових вікон.

Після оформлення замовлення заміри проводяться в той же день. А виявлені у процесі експлуатації вікон технічні дефекті компанія усуває безкоштовно.