Розкрутка сайту - це поняття комплексне. Залежно від побажань замовника і пропонованих їм вимог до сайту, етапів у процесу розкрутки може бути дуже багато. Основними етапами просування прийнято вважати такі:

Постановка завдань і цілей розкрутки, добірка ключових слів і їх аналіз.

Безпосередньо сама розкрутка. Зміст сайту оптимізується під відібрані на попередньому етапі ключові слова і проводиться його реєстрація в пошукових системах. На картах зазначається територіально-географічне розташування компанії або організації. З метою підвищення позицій здійснюється купівля або обмін посилань на інших сайтах, що мають тематику аналогічну просувається сайту.

Цей етап спрямований на утримання і закріплення вже отриманого результату. Утримувати одержуваний трафік і зберегти або підвищити позицію сайту в пошукових системах - дуже важливо. Ні в якому разі не слід допускати зниження цих показників. Щоб цього не сталося, слід продовжувати процес оптимізації та закупівлі посилань, а контент сайту повинен бути унікальним і постійно актуальним.

Розкрутка Сайту Оптимізація SEO

Для чого потрібна розкрутка сайтів

Просування сайту потрібно для досягнення наступних цілей:

Щоб сайт розпізнав пошуковими системами;

Попадання сайту в вигідні позиції за запитами в пошукових системах;

Для того, щоб обігнати конкурентів;

Для збільшення відвідуваності сайту та забезпечення постійного припливу трафіку;

Пошук список можливих цілей, від вибору яких залежить формування індивідуальної стратегії просування сайту, способи надання звітів і проведення аналізу ефективності роботи зацікавлених в здійсненні покупки клієнтів і цільової аудиторії.

Це далеко не повний список можливих цілей, від вибору яких залежить формування індивідуальної стратегії просування, способи надання звітів і проведення аналізу ефективності роботи.

Переваги комплексного підходу при просуванні сайтів

Комплекс робіт по розкрутці сайту підвищує його рейтинг в системах пошуку, привертає цільову аудиторію і призводить до зростання показника конверсії. Якісний розвиток бізнесу, його прибутковість і результативність - все це можливо тільки при комплексному підході. Саме комплексно-збалансований підхід до просування дозволить зберігати позиції сайту довгі роки. Це дасть Вам не тільки приріст цільової аудиторії, а й створить з Вашої компанії впізнаваний бренд, що стане бізнес-інструментом для постійного залучення прибутку.