Для комерційних приміщень різного призначення та житлових будівель дуже часто використовуються міцні вхідні та внутрішні конструкції з алюмінію. Цей матеріал є дуже легким і міцним, стійким до навантажень і надійним в довгостроковій експлуатації. До того ж це досить сучасне і відносно недороге рішення. Такі дверні та віконні конструкції повністю виправдовують своє призначення. Виглядають вони дуже гідно та ефектно, тому можуть чудово вписується в будь-який сучасний стиль. Замовити алюмінієві двері у Львові можна на сайті alu.net.ua, що представляє компанію Алуніт.

Замовники віддають перевагу алюмінієвим дверних конструкціям по цілому ряду причин. Перш за все алюмінієвий профіль характеризується:

• значною легкістю, що дозволяє забезпечити недорогу доставку і легкий монтаж системи

• високою міцністю, що забезпечує багаторічне ефективне використання конструкцій будь-якого призначення

• стійкістю до температурних перепадів і атмосферних явищ

• можливістю встановлювати конструкції як зовні, так і всередині приміщень.

Алюмінієві конструкції для різних потреб

Залежно від призначення використовуються «теплі» і «холодні» профілі, глухі або прозорі. Тобто, варіантів використання подібних конструкцій існує безліч. Наприклад, для зовнішнього використання з алюмінієвого профілю можуть бути виготовлені повноцінні сендвіч-панелі, які дозволяють надійно захистити внутрішній простір від проникнення холодних повітряних мас.

Профіль, який використовується для виготовлення конструкцій, забарвлюється спеціальними порошковими фарбами або ж є анодованим. Це забезпечує йому додатковий захист і, відповідно, більшу стійкість до зовнішніх впливів.

Для забезпечення високих експлуатаційних характеристик всі конструкції оснащуються якісною фурнітурою італійського або німецького виробництва. Компанія Алуніт займається не тільки виробництвом дверних і віконних систем, але також забезпечує їх установку і подальше обслуговування. Так що подібна співпраця буде по-справжньому ефективним і вигідним рішенням для замовників.