Завдяки сервісу онлайн-доставки їжі, можна не турбуватися з приводу, раптово наскочивших, друзів і порожнього холодильника. Швидка доставка піци Львів позбавить вас від зайвого клопоту і дасть можливість чудово провести вечір з близькими, колегами або родичами. Піцу можна замовити на обідню перерву, прямо в офіс компанії, або для пікніка. Піцерія «Карузо» пропонує скористатися різноманітним каталогом і підібрати оригінальне італійське блюдо на свій індивідуальний смак.

Особливості та начинки популярних піц

Весь асортимент піцерії розділений на основні напрямки, щоб користувач витрачав мінімальний період часу для оформлення замовлення. Пропонуються м'ясні, і рибні, а також вегетаріанські та сирні варіанти піци. Крім того, в кожному розділі розміщені по кілька різних начинок. Піца «Антун» складається з маслин, тунця, червоної цибулі та болгарського перцю, а також вишуканого сиру моцарелли. «Баварія» відрізняється мисливськими ковбасками, каперсами і томатами, а в «Європейську» додані ананаси, вершковий соус, сир Емменталь, шинка і філе курки. Оригінальні нотки страві надають різноманітні соуси, які користувач вибирає індивідуально. Це традиційний барбекю, тартар або коричневий соус.

Новинка каталогу і її особливі інгредієнти

Піцерія «Карузо» постійно працює над поліпшенням не тільки власного сервісу, але і асортименту. Новинкою сезону є піца «Буено». Її інгредієнтами є знаменита італійська шинка прошутто, разом з моцарелою, сиром дор-блю і вершковим соусом. Вишуканість і завершальні нотки надає страві груша. Цю піцу, як і інші варіанти, користувач може замовляти в декількох розмірах, починаючи від двадцяти п'яти, тридцяти і до тридцяти п'яти сантиметрів.

Особливості кур'єрської служби

Піцерія готує вишукані і смачні страви за найкращими рецептами з перевірених і свіжих продуктів. Завдяки оперативності співробітників і швидкому оформленню замовлень, потенційний клієнт обслуговується в найкоротший період. Власна кур'єрська служба дає можливість доставляти замовлення абсолютно безкоштовно за вказаною адресою. Крім того, піцерія завжди пропонує приємні знижки та привабливі акції.