Детективне агентство у Львові «ДЕТЕКТИВ & АДВОКАТ & ПОЛІГРАФ» пропонує свої професійні послуги всім бажаючим з числа як приватних осіб , так і корпоративних клієнтів. Агенціяо добре відома не тільки в місті, а й далеко за його межами.

Перелік послуг агенції

Список послуг, які може надати своїм клієнтам агентство, досить великий і охоплює всю сферу їх можливих інтересів, зокрема:

1. Послуги приватного детектива в цілодобовому режимі, що надаються фізичним особам і підприємцям на професійному рівні.

2. Послуги сучасного детектора брехні, який допомагає виявляти навіть навмисно приховану інформацію, за допомогою поліграфа останнього покоління. Гарантія застосування коректної методики становить 100%, замовнику видається офіційний висновок ліцензованого експерта.

3. Грамотна професійна юридична допомога досвідченого адвоката у всіх галузях права. Представництво інтересів замовників, юридичних і приватних осіб в судах, владних інстанціях, правоохоронних органах. Комплексний підхід до ведення справ і гарантований результат.

4. Анонімні професійні консультації через електронну пошту.

Певні гарантії співробітництва

Переговори про можливість співпраці можуть протікати як в офісі агенції так і на території, обраній потенційним клієнтом – офіс, житло, кафе, готель та ін. Робота агенції здійснюється в цілодобовому режимі, святкових і вихідних днів в організації не буває.

У всіх можливих випадках і незалежно від того, чи буде укладений контракт на обслуговування, вся надана інформація представникам агенції, буде збережена в таємниці від будь-якої третьої сторонни. Конфіденційність кожному клієнтові агентства гарантується абсолютна.

Вартість послуг детективної агенції невелика, ціноутворення гранично прозоро для замовників.