Бездротові системи сигналізації зазнали значних змін за останні кілька років. У представлених на ринку продуктах використовуються сучасні технологічні рішення, які успішно захищають середні та малі об'єкти. У сьогоднішній статті поговоримо про переваги бездротової сигналізації і виділимо її потенційні недоліки та можливі обмеження. А замовити встановлення сигналізації в Стрию для квартир, офісів та інших об'єктів ви можете на спеціалізованому сайті.

Які характеристики бездротових систем сигналізації?

Перш ніж вдаватися в подробиці, зверніть увагу на основні особливості і можливості бездротових систем сигналізації. Як випливає з назви, вони засновані на бездротовому зв'язку між компонентами системи, які працюють на радіосигналі. Всі елементи, крім панелі управління, використовують незалежне зовнішнє джерело живлення. Управління та налаштування системи здійснюється віддалено за допомогою програми. У системах є всі необхідні пристрої для виявлення загроз:

  • датчики руху;
  • датчики відкриття дверей / вікон;
  • датчики диму;
  • датчики газу;
  • датчики наводнення;
  • сирени.

Які переваги бездротової сигналізації?

Розглянемо три найбільш важливі аспекти з точки зору користувача. По-перше, це установка системи, по-друге, її конфігурація і можливість розширення, по-третє, її робота і додаткові функції.

Що таке неінвазивна установка системи?

Безсумнівно, найбільшою перевагою систем охоронної сигналізації на основі бездротового зв'язку є їх безконтактна установка. Не потрібно використання проводів, а значить, не потрібно ніяких класичних монтажних робіт. Це особливо важливо в разі вже готових будинків і квартир, де таке втручання завжди пов'язане з додатковими витратами і робочим навантаженням. При використанні класичних дротових сигналізацій варто спланувати їх установку ще на етапі ремонту або будівельних робіт. Однак бездротові системи можна встановити в будь-який час без будь-якого втручання в структуру поверхні стіни.

Ви можете самостійно встановити бездротову сигналізацію. Тому немає необхідності користуватися послугами профільних фахівців. Збірка також не вимагає спеціальних технічних навичок або складних інструментів. Окремі елементи, такі як детектори, можна навіть встановити за допомогою відповідних клейких стрічок.

Інтуїтивно зрозуміла конфігурація системи

Ви також можете самостійно налаштувати бездротову систему охоронної сигналізації. Це робиться з спеціального додатку. Завдяки йому можна легко налаштувати всі пристрої безпеки, в тому числі зони їх дії

Можливість розширення системи

Бездротову систему охоронної сигналізації можна в будь-який момент доповнити елементами. Це може бути до 15 сповіщувачів, що забезпечує високий рівень захисту в разі середніх і малих об'єктів.

Система дистанційного керування

Система охоронної сигналізації управляється смартфоном або планшетом, тобто з будь-якого місця, де у нас є доступ в Інтернет. Вони діють як маніпулятори. При цьому користувач отримує повідомлення прямо на смартфон при виявленні будь-яких загроз.