Незважаючи на великий асортимент сучасних інноваційних матеріалів для будівництва та ремонту, найбільшою популярністю, як і раніше, користується цегла, яка широко застосовується в будівництві і оформленні фасадів. Скориставшись інтернет-порталом https://komplex-dah.com .ua / product-category / stinovi-ta-kladochni-materialy / klinkerna-tsegla / terca / , можна ознайомитися з великим каталогом клінкерної цегли Terca, яка користується великим попитом в українських споживачів. Клінкерна цегла відрізняється універсальністю і багатофункціональністю, а також наявністю різних типів, розмірів та різновидів, що застосовуються в найрізноманітніших напрямках.

Переваги клінкеру

Головними перевагами клінкерної цегли можна назвати такі критерії, як її екологічність і ціна, відповідна високої якості матеріалу, а також пожежна безпека і стійкість до вогню, зносостійкість і опір механічному впливу. Природний матеріал відрізняється щільністю і підвищеною стійкістю до вологи, а також до різкого і великого перепаду температур.

Простий догляд та надійність

Завдяки своїй структурі, клінкерна цегла не тьмяніє від кліматичного впливу і не боїться впливу сонячних променів. Вона володіє відмінними теплоізоляційними властивостями, захищає від шуму і не піддається впливу цвілі та інших грибкових утворень. Важливою особливістю матеріалу є простота експлуатації і відсутність спеціального догляду. Його поверхня легко миється під струменем води, якої достатньо від випадання природних опадів.

Бездоганний сервіс

Завдяки інноваційним технологіям, які використовуються при створенні клінкерної цегли, вдалося досягти неймовірних технічних особливостей матеріалу. Клінкер відрізняється величезним світловим асортиментом, використовується для оформлення фасадів різних приватних будинків і будівель. Компанія "Комплекс Дах" спеціалізовано займається реалізацією будівельних матеріалів і пропонує керамічну плитку, бруківку, блоки та цегла, а також черепицю і фальцевую покрівлю, керамічні перемички, мансардні вікна і інші покрівельні аксесуари. Компанія приймає заявки будь-якої складності та обсягу і гарантує доставку продукції в будь-який регіон України.