Оренда невеликих складських приміщень для зберігання особистих речей або бізнес-майна - принципово нова послуга для нашої країни. Сервіс зберігання Tetris Box пропонує клієнтам індивідуальні складські площі, в цілому володіючи більш ніж 7000 квадратних метрів. Помісячна оренда міні складу TetrisBOX - краще вкладення коштів для 100% безпеки майна.

Навіщо потрібна оренда міні-складів?

На відміну від стандартних складських приміщень, розрахованих на зберігання великого обсягу товарів торгового та виробничого призначення, міні-склади - послуга для приватних осіб і невеликих компаній. В якому випадку виникає необхідність в міні-складі:

  • Зберігання речей перед переїздом
  • Зберігання речей після продажу квартири
  • Зберігання офісного майна
  • Зберігання сезонних спортивних речей: велосипеди, санки, лижі, шини
  • Зберігання цінного майна: антикваріат, великі музичні інструменти

Замість того щоб забивати свою квартиру від підлоги і до стелі сезонними речами, куди зручніше орендувати комірку потрібного розміру і просто забути про них до того моменту, поки вони не знадобляться. На складах Tetris Box доступна оренда від 1 метра квадратного - це унікальна можливість організувати зберігання навіть невеликих партій майна. Якщо ж знадобиться більше простору - наприклад, для тимчасового зберігання домашніх меблів, завжди можна розширити орендоване простір за додаткову оплату.

Скільки коштує оренда міні-складу?

Вартість оренди розраховується індивідуально і залежить від декількох факторів: розміру складу, тривалості терміну зберігання, а також від того, чи буде потрібно клієнту послуга доставки - і якщо так, то автомобіль який вантажопідйомності підійде для перевезення.

Організація зберігання з сервісом індивідуального складського простору - революційне рішення для переїзду або тривалої відсутності в місті. Тепер не потрібно просити родичів і знайомих розмістити в своїй квартирі чужі речі - складські приміщення теплі і сухі, цілодобово охороняються, тому в них можна залишити навіть найцінніше майно з можливістю доступу до нього в будь-який час.