автобус, кладбище, транспортУ поминальні дні, 1−3 листопада, буде підсилено роботу транспорту, який курсує до кладовищ. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в управлінні транспорту ЛМР, у зв’язку із очікуваним збільшенням пасажиропотоку до міських кладовищ у поминальний день 1 листопада, а також 2−3 листопада буде підсилено рух громадського транспорту, який курсує до кладовищ.

"З метою забезпечення перевезення мешканців Львова до Сихівського кладовища організовано заїзд автобусів маршруту № 38 до Сихівського кладовища. Також буде збільшено кількість тролейбусів на маршруті № 31 до 4 одиниць у ці дні. До Голосківського кладовища буде збільшено кількість автобусів на маршруті № 55 до 3 одиниць. Усі автобуси на цих маршрутах курсуватимуть відповідно до затвердженого розкладу руху", — повідомили в управлінні транспорту.


В поминальные дни, 1-3 ноября, будет усилена работа транспорта, который курсирует до кладбищ. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в управлении транспорта ЛГС, в связи с ожидаемым увеличением пассажиропотока на городские кладбища в поминальный день 1 ноября, а также 2-3 ноября будет усилено движение общественного транспорта, который курсирует до кладбищ.

"С целью обеспечения перевозки жителей Львова к Сыховскому кладбищу будет организован заезд автобусов маршрута № 38 на Сыховское кладбище. Также будет увеличено количество троллейбусов на маршруте № 31 до 4 единиц в эти дни. К Голосковскому кладбищу будет увеличено количество автобусов на маршруте № 55 до 3 единиц. Все автобусы на этих маршрутах будут курсировать согласно утвержденному расписанию движения", - сообщили в управлении транспорта.